Спомняте си вероятно приказката на Ангел Каралийчев, в която се разказваше, че солта е най-скъпото.
Това е и темата на последния разговор на Нейа с Мелят Кенан в обедната кулинарна рубрика MasterЗона.
Има различни видове сол - готварска, каменна, морска, хималайска, малдонска.
Научете повече за това от разговора в аудиофайла на страницата.
Слушайте още от темите през седмицата - Бюджетно готвене за под 10 лева - тук, защо гегетарианството не е само салата и картофи - тук, какво е тарана и как да си я приготвите у дома - тук и за зимнината и едно сладко от моркови - тук.
Очаквайте новия гост в рубриката Master Зона" в шоуто "От 10 до 2 с Нейа" в понеделник около 12:30 ч. по радио N-JOY.