На живо

7

Master Зона: Нели Папазян от MasterChef 7 влиза в шоуто, за да предизвика себе си

Какво разкри за рубриката Master Зона Нели Папазян:

Публикувано на 05 Март 2021
Master Зона:  Нели Папазян от MasterChef 7 влиза в шоуто, за да предизвика себе си

Седмият сезон на МasterChef вече започна.

Кастингът за кулинарното шоу за първи път се проведе под формата на битка между участниците. В предишните издания всеки от кандидатите за титлата и за голямата награда от 100 000 лева се представяше самостоятелно пред авторитетното жури.

Сега градусите на напрежението се вдигнаха и хоби-готвачите влязоха в директен сблъсък. Групирани по двама, трима или четирима според ястието, което искат да покажат и разделени в различни кулинарни категории - риба, свинско, десерти, специалитети от чуждестранната кухня и др., талантите се бориха помежду си. Най-добре представилият се във всяка група получиха одобрението на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу и грабнаха мечтаната бяла престилка, която им осигурява място в състезанието.

Сред тях беше и Нели Папазян. Тя живее в Пловдив и в момента се занимава със хобито си, което е превърнала в професия и е моден консултант и дизайнер. В сободното си време обича да плува, да кара сърф и да готви. Участва в МasterChef, за да предизвика себе си. 

За рубриката Master Зона по радио N-JOY тя разкри, че смята себе си за доста бърза в кухнята, но е осъзнала, че когато това не се случва вкъщи, е доста стресиращо и изисква усилия да запазиш самообладание и да ти се получат нещата.

Чуйте разговора в аудиофайла по-горе на страницата.

Ключови думи: