На живо

7

Димитър Тончев от MasterChef 6 разкри, че обединява усилия с друг участник в MasterChef

В рубриката MasterЗона Нейа говори един от любимците на родните телевизионни зрители. Това е Димитър Тончев от сезон 6 на MasterChef България, който влезе в Топ 3 и стигна до финала на кулинарната битка, заедно с Виолина Маринова и Ивайло Спасов.21-годишният студент разказа, че вече работи над нови проекти, разширява знанията и уменията си и дори обмисля да издаде книга с рецепти. Митко посъветва бъдещите участници винаги да търсят нещо ново и различно, с което да впечатлят журито. "Никой няма да стигне напред с посредствени ястия", заяви той.Димитър Тончев също така препоръча на новите си колеги да не се поддават на стреса и разкри, че той е успявал да го овладее най-вече, защото е имал необходимото самочувствие и увереност в знанията и уменията си. В настоящия момент Митко радва почитателите си с частни вечери, разкрива кулинарните си умения като гост-готвач в различни ресторанти и със свой приятел планира да пусне на пазара различни продукти, които да са по-широко достъпни.Димитър издаде и новината, че с участник от друг сезон на MasterChef планират заедно да отворят свое място. То ще е нещо като Pop-Up ресторант, който ще е удобен както за тях, така и за хората начин, да достъпят тяхното изкуство."С него ние правим изкуство, не правим просто храна", заяви той.

Публикувано на 22 Февруари 2021
Димитър Тончев от MasterChef 6 разкри, че обединява усилия с друг участник в MasterChef

В рубриката MasterЗона Нейа говори един от любимците на родните телевизионни зрители.

Това е Димитър Тончев от сезон 6 на MasterChef България, който влезе в Топ 3 и стигна до финала на кулинарната битка, заедно с Виолина Маринова и Ивайло Спасов.

21-годишният студент разказа, че вече работи над нови проекти, разширява знанията и уменията си и дори обмисля да издаде книга с рецепти. Митко посъветва бъдещите участници винаги да търсят нещо ново и различно, с което да впечатлят журито. "Никой няма да стигне напред с посредствени ястия", заяви той.

Димитър Тончев също така препоръча на новите си колеги да не се поддават на стреса и разкри, че той е успявал да го овладее най-вече, защото е имал необходимото самочувствие и увереност в знанията и уменията си. 

В настоящия момент Митко радва почитателите си с частни вечери, разкрива кулинарните си умения като гост-готвач в различни ресторанти и със свой приятел планира да пусне на пазара различни продукти, които да са по-широко достъпни.

Димитър издаде и новината, че с участник от друг сезон на MasterChef планират заедно да отворят свое място. То ще е нещо като Pop-Up ресторант, който ще е удобен както за тях, така и за хората начин, да достъпят тяхното изкуство.

"С него ние правим изкуство, не правим просто храна", заяви той.

Ключови думи: