10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Популярни факти за партньорството и астрологията

Нов епизод на рубриката „Марс и Венера“ с Инспектор N-JOY и Деница Красимирова

Публикувано на 19 Септември 2022
Популярни факти за партньорството и астрологията

В днешния епизод на рубриката „Марс и Венера“ Инспектор N-JOY и Деница Красимирова ще ни споделят няколко любопитни факта за партньорствата и астрологията.

Първият факт ни разкрива кои зодии са предразположени към повече връзки и изграждане на отношения с човека до себе си. Това са хора със зодия и асцендент Близнаци, Стрелец, Риби и Дева. Нерядко имат и повече от един брак. По-склонни към разводи са хората с асцендент Лъв.

Зодиите, предразположени към връзка с човек с по-голяма възрастова разлика са мъже и жени с асцендент Рак, жените Козирог, мъжете Рак, както и представителите на Луна и Венера в тези знаци. Това не е необичайно, тъй като Рак и Козирог са знаците, които управляват архетипните образи на майката и бащата. Психологически един от моделите на отношения е родителския, когато търсиш от партньора подкрепа и сигурност, или емоционална грижа, която ти е липсвала от малък. Затова хора с планети в Рак и Козирог често търсят в партньора си качества на своите баща или майка.

Най-предразположени към връзки и дългосрочни партньорства с чужденци са жените зодия Стрелец и Риби,  мъже и жени с асцендент Близнаци и Дева, както и представителите на Венера - планетата на брака и любовта - Стрелец и Риби.

Последен факт, но не на последно място, е този за “тайната“ на това как да изберем потенциално партньорство с помощта на астрология. Можем да потърсим в Google натална карта, да въведем дата, час и място на раждане. След това разбираме коя е липсващата стихия или най-слабо проявената при нас. Липсващата е тази на нашия партньор, с който може да постигнем баланс. Спрямо стихията може да разберем и неговите предполагаеми професия, качества и интереси.

Повече по темата може да чуете от аудиофайла по-горе в статията.

Ключови думи: