На живо

7

Мисията възможна: Балансът между кариерата и семейството

Нов епизод на "Марс и Венера" с Деница Красимирова в Шоуто на Инспектор N-JOY

Публикувано на 04 Юли 2022
Мисията възможна: Балансът между кариерата и семейството

В новия епизод на рубриката „Марс и Венера“ Инспектор N-JOY и Деница Красимирова ще ни споделят как астропсихологията ни помага да  намерим баланса между кариера и семейство. Първата стъпка е да разберем, че в реалния живот няма перфектен баланс.

Везните са едни от най-добрите балансьори, те управляват равновесието и спокойствието. Много често при двойките от противоположните знаци задълженията са много ясно разпределени. Най-добрият пример е връзката между жена Рак и мъж Козирог. Раците са по-силно семейно ориентирани, а Козирозите – по-кариерно. При жените е доста по-трудно да спазват баланса между семейство и кариера, защото от край време е закодирано те са майки и домакини.

Мултитаскъри в тази сфера се явяват двойнствените знаци – Дева, Близнаци, Риби и Стрелец, те бързо могат да превключат от една дейност в друга. От друга страна, фиксираните знаци – Лъв, Водолей, Скорпион  и Телец са доста по-фокусирани и на тях им отнема повече време да превключат от работа към семейство.

Най-загрижени за емоциите на близките си са Рак, Скорпион и Риби, но това често ги води до пълно изтощение, склонност да се обиждат и да влизат в ролята на жертва. В такива ситуации е добре да си обърнат малко внимание и да направят нещо за себе си. Най-големите работохолици са Дева и Козирог, а съветът към Овните е да проявяват търпение към близките си, защото не всеки може да смогне на темпото им. За всички зодиакални знаци важи правилото, че качеството е по-важно от количеството.

Ключови думи: