На живо

7

Радио N-JOY с рекордно дълго лятно турне NJOY Summer

И тази година радиото удължава националната обиколка, поради големия интерес

Публикувано на 13 Август 2021
Автор: Александра Гълъбова
Радио N-JOY с рекордно дълго лятно турне NJOY Summer
Снимка: Радио N-JOY

Радио N-JOY поставя рекорд с NJOY Summer за най-дълго лятно турне в 15-годишната история на радиостанцията. За първи път тази година NJOY Summer ще се проведе в рамките на 10 поредни седмици от 21 юни до 27 август. Повод за удължаването на кампанията беше големият интерес към турнето от страна на слушатели и партньори. Мащабната лятна обиколка на България се превърна в традиция и неповторим гид за най-интересните и забавни места и събития из страната ни в летния сезон.

От началото си кампанията предлага на партньори и слушатели разнообразно съдържание, любима музика и много добро настроение. Ежедневните промо анонси, споменавания от водещите на N-JOY, вълнуващата игра с големи награди и мулти платформеното позициониране, правят NJOY Summer една от най-атрактивните кампании на радиото. Силата на радиото за пореден път доказва ефективността си, като предизвиква лавинообразно включването на нови партньори.

По време на лятното турне на N-JOY екипът на радиото пътува заедно със слънчевите водещи Инспектор N-JOY, Нейа, Деси  и летния репортер Огнян Гунчев, които всяка седмица предават от различно място в страната. Отразяванията от място на природните забележителности на регионите, атрактивните хотелски комплекси и експертните услуги, които те предлагат, прави съдържанието изключително привлекателно не само за слушателите, но и за нашите клиенти. Освен живото, те получават ефирно отразяване и участие в онлайн каналите на радиото. Всяка седмица на обновения уебсайт www.njoy.bg се публикува поредица от новини, свързани с турнето и възможностите за участие в играта. Публикациите съдържат информация за спонсорите, която после се споделя и във Facebook страницата и Instagram профила на N-JOY, достигайки до стотици хиляди последователи.

По повод удължаването на кампанията радио N-JOY пусна бонус игра към ежеседмичната награда, която придружава кампанията NJOY Summer всяка година – уикенд за двама в луксозен хотел. В своя Instagram профил радиото проведе допълнителна игра с подаръци, която само за първите 3 дни успя да събере 600 участника.

Ако искате и вие да съпреживеете N-JOY Summer –  единствената по рода си кампания в българския радио ефир, която отразява актуалните събития и уникалните забележителности на България чрез преките включвания на емблематичните водещи на радио N-JOY, последвайте радиото във Facebook и Instagram. Планирате да се включите в следващото издание на NJOY Summer или в друга предстояща кампания? Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с колегите от отдел „Продажби“ на bTV Radio Group на [email protected]

Ключови думи:
@