На живо

7

Радио N-JOY търси Жената-Вдъхновение

Радиостанцията провежда игра със специални награди за специалната жена

Публикувано на 14 Февруари 2022
Радио N-JOY търси Жената-Вдъхновение

Колко често ни се отдава шанс да кажем „Благодаря“ на значимите жени в живота ни? Ние от радио N-JOY вярваме, че трябва винаги да намираме време за това и предлагаме елегантен начин на нашите слушатели да го направят. В началото на март любимото на хиляди поп радио организира игра, в която търсим Жената с главно „Ж“, жената муза и вдъхновение. В рамките на една седмица ще дадем възможност на аудиторията ни да сподели своя вълнуваща история, случка или кратка мотивация за една жена, за която са благодарни.

Даваме възможност на нашите последователи да споделят своята най-докосваща изповед в коментар на сайта на радиото. Най-запомнящите се истории ще намерят място в ефира на радиото, а отличените дами ще бъдат наградени за своята добрина и сила. Ако искате да обвържете бранда си с вдъхновяващи истории за няколко уникални дами, можете да се превърнете в спонсор на въпросната игра. Така всеки подарък, който изпращаме ще бъде комплимент от вашата компания за една вдъхновяваща жена.

Всеки желаещ може да играе и има възможност да спечели комплимент за своя вдъхновител. Дали е любимата баба, учителката от гимназията, сестра, приятелка, колега или майка… Ние от радио N-JOY ще й изпратим наградата от името на номинирания директно на удобен за нея адрес.

За да подсилим интереса към играта в рекламните блокове на радиото ще излъчваме промо-анонси с упоменаване на спонсора ни, а водещите на радиото ще правят лайв-анонси на живо, допълнени със спонсорски заставки в програма. Присъствието на рекламодателя ще бъде отразено и в сайта на радиото, където ще създадем специална подстраница с визия на бранда, информация за дейността му и наградите, които могат да се спечелят по време на тази тематична игра.

Ключови думи:
@