На живо

7

N-JOY 16

Радио N-JOY чества 16 години в ефир, като стартира своите първи подкасти. В тези първи епизоди на NJOY Podcast, ще даваме думата на “обичайните“, но и на НЕ „обичайните заподозрени“. За първи път ще чуете историята на любимото радио, разказана и от тези, които не са заставали често пред микрофона. Водещи, тонрежисьори, новинари, продуценти, хората, които винаги стоят зад кулисите и работят вече 16 години, за да можете вие да се наслаждавате на хитовата музика и да чувате добрата страна на живота.

N-JOY Podcast Eп.6 - С деца на море
Тематично с жегите идва и разхлаждащият нов N-JOY Podcast с водещи Инспектор N-JOY и Гергана Ботева. Темата е уникалното преживяване „С деца на море“, но не се плашете - има по нещо и за тези без деца.Една шепа пясък за начало, малко мента и доза спокойствие, а след това поредица от съвети от специалисти, как се ходи с деца на море според кулинарията, психологията и астрологията! В епизода ще чуете ценни трикове и практически препоръки от експертите шеф Лазаров, психолога Елена Димитрова – Ангелова и астролога Деница Красимирова.Не пропускайте да чуете и наръчника за оцеляване за дискотечилите до 6 сутринта и как те могат да се справят с тези уникални „детски“ почивки в близост до тях.Слушайте ни в Spotify : https://spoti.fi/3tCo1Sw 
Покажи повече
NJOY Podcast Еп. 5 - гости маркетинг стихията Александра Гълъбова, бившият новинар Стефан Хранов и бившият тех. мениджър Милен Ямаков
Какво е да откриваш другите през музиката, да даваш предимство на добрите новини и да чакаш трактор да те дръпне, за да пуснеш радиоразпръскването? Отговорите на тези въпроси даваме в петия епизод на NJOY Podcast, в който главни действащи лица са маркетинг стихията Александра Гълъбова, бившият новинар Стефан Хранов и бившият тех. мениджър на N-JOY Милен Ямаков.Продължаваме и поредицата интервюта с НЕ „Oбичайните заподозрени“ – тези, които през годините създаваха историята на любимото радио N-JOY. NJOY Podcast, стартира с поредица от 6 епизода, които ще ви потопят в тези 16 години, минали като 16 мига истинска радост.Слушайте ни в Spotify : https://lynxshort.com/kb6xxДиректно на сайта ни : https://njoy.bg/podcast
Покажи повече
NJOY Podcast Еп. 4 - гости радиоводещите Ники и Гергана Ботева
Поредицата от разговори с хората, които не дават, а вземат интервюта в радио N-JOY продължава. В този епизод на NJOY Podcast ще чуете какво е да си широкоспектърно любознателен, как се четат новини, докато листът ти гори и как радиото се превръща в особено подкожно електричество. Пред микрофона застават радиоводещата на вечерното request шоу Ники и смеещата се на висок глас бивша радиоводеща и вечна rockchick-a гърл Гергана Ботева.Слушайте ни в Spotify : https://lynxshort.com/kb6xxДиректно на сайта ни : https://njoy.bg/podcastРадио N-JOY чества 16 години в ефир, като стартира своите първи подкасти. NJOY Podcast, стартира с поредица от 6 епизода, които ще ви потопят в тези 16 години, минали като 16 мига истинска радост.
Покажи повече
NJOY Podcast Еп. 3 - гости радиоводещите Деси Райчева и Харитина Агопян
 Защо това да си радиоводещ е професията, която няма как да омръзне и какво е усещането да си пожелаеш пица по радиото и след 30 минути слушател да ти я купи и донесе до вратата на студиото? Просто да те почерпи, защото се кефи на твоето предаване. В новия епизод на NJOY Podast гости са Десислава Райчева, водещата на предаването „Приятно разсеяни с Деси“, и Харитина Агопян, която години наред е била част от сутрешното шоу на N-JOY.Слушайте ни в Spotify - https://lynxshort.com/kb6xxДиректно на сайта ни : https://njoy.bg/podcastПродължаваме и поредицата интервюта с НЕ „Oбичайните заподозрени“ – тези, които през годините създаваха историята на любимото радио N-JOY. В този епизод гостува водещата Харитина Агопян.Какво вижда човек за 16 години в ефира и как се поддържа магията на радиото толкова много време, ще разкаже Деси. А какви са тайните умения, които радиото изгражда у теб, ще ни сподели Хари.
Покажи повече
NJOY Podcast Еп.2 - гости радиоводещата Нейа и тонрежисьорът Тони Велев
Във втория епизод гости са водещата Нейа, позната дори и като Госпожа Гръмотевицата, както и сивият аудиокардинал Тони Велев. Какво е да водиш предаване с рапъра Спенс? И как магьосниците тонрежисьори правят радиото да е без заекаващи водещи и могат ли сами да си избират програмните директори?В първата част на NJOY Podcast ще чуете за това как момиче от квартала се среща с момче от рапа. Така накраткото можем да опишем първото сутрешно шоу на радио N-JOY "Спенс и сутрешният екипаж", когато слънчевата ни водеща Нейа започва да води в ефира с музикалната звезда Станислав Найденов - Спенс.Вторият епизод продължава с легендата на аудиото Антон Велев, който дълги години бе тонрежисьор на N-JOY. Той ще ни разкаже как радиото може да бъде и майка, и баща, както и да затъврди, че тонрежисьорите не спят, а само сънуват кошмари, че им спират песните по време на ефир! 
Покажи повече
NJOY Podcast Еп.1 - гости Инспектор N-JOY и Симеон Чешмеджиев
Първи пред микрофона застава не кой да е, а емблематичният Инспектор N-JOY. Какво е 16 години да владееш магията на радиото и можеш ли да шокираш някой с репликата „Дайте ми 3 килограма краставици“? В първия епизод гост-водещ е винаги шумната Гергана Ботева, а “тайната на добрите новини“ ни разкрива Симеон Чешмеджиев.Радио N-JOY чества 16 години в ефир, като стартира своите подкасти. Радио N-JOY чества 16 години в ефир, като стартира своите подкасти. Насладете им се!
Покажи повече