На живо

7

Златомира Опрова първа напусна „Survivor“ 7

Стефани Разсолков не можа да понесе екстремните изпитания и си тръгна по свое желание от приключението по bTV

Публикувано на 21 Февруари 2023
7 снимки

Екстремните игри и изпитания в „Survivor“ завършиха за две от участничките малко след старта на приключенско риалити по bTV.

Първа от предаването си тръгна артистичната художничка Златомира Опрова от племето „Войни“. Тя получи най-малка подкрепа от зрителите, които в седмия сезон на предаването решават кой ще продължи напред и кой ще отпадне, и така определят хода на играта.  

„Не съжалявам, че се впуснах в това приключение, което беше изцяло извън зоната ми на комфорт. Направих неща, които никога не съм очаквала, че ще направя. Благодарна съм за това, което ми се случи тук и се връщам към живота, който обожавам", каза Златомира преди факлата й да изгасне завинаги. Тя обаче не скри, че е неприятно изненадана от вота на зрителите, който се оказа по-голям за останалите номинирани за изгонване от племето й - екскурзовода Геновева Иванова, инфлуенсъра Мария Обрейкова и акаунт мениджъра Елина Панайотова.  

За краткото си пребиваване в Доминикана, Златомира демонстрира характер и огромно желание  за победа. Тя донесе десетата, решителна точка на своя отбор в тежка игра в калта с награда риболовни принадлежности, картофи, хляб и кремък за палене на огън. В това изпитание първа победа отчете и брокерът Павел Здравков. Отбор „Известни“, който досега триумфираше и спечели племенен имунитет, пък понесе първото си поражение. Докато тичаше и се провираше под препятствията, една от най-ярките участнички в тима - ресторантьора Божана Кацарова, контузи крака си и се наложи да бъде прегледана от лекар на терен.  

Снимка: bTV Media Group

Освен Златомира, от „Survivor“ си тръгна инфлуенсърката и еротичен модел Стефани Разсолков от отбор „Известни“. Първоначално тя се оплака от оскъдните провизии и пожела да бъде дисквалифицирана. От продукцията й дадоха 24 часа да обмисли решението си, а водещият Ваня Джаферович я окуражи да се адаптира, да надмогне себе си и да се бори докрай в приключението, което тества силата, волята и инстинкта за оцеляване на участниците.  

Снимка: bTV Media Group

След кратък размисъл Стефани потвърди желанието си да се върне у дома, но този път изтъкна мотиви, различни от първоначалните. „Моето решение е да напусна „Survivor“, защото аз съм млада жена, животът предстои пред мен и уважавам тялото си, което все още явно не е готово за хигиенните навици, които имаме тук. Затова искам да се прибера и да продължа живота си спокойно, и, евентуално, в някой следващ сезон, да се опитам да изживея тази неизживяна за мен мечта", каза тя, а преди да си тръгне от предаването, раздаде на съотборниците си направени от нея амулети.   

Снимка: bTV Media Group

След отпадането на Златомира и Стефани, отборите „Войни“ и „Известни“ останаха с по един човек по-малко. Оцелелите остават на острова в очакване на още по-тежки изпитания, а „Survivor“ продължава на 26 февруари, неделя, от 20 часа по bTV.   

Ключови думи: