На живо

7

Златимир Йочев извън кадър – тази неделя в „Търси се…“

Водещите Меги и Нели ще срещнат водещия с най-близките му хора, а съпругата му Марина Цекова ще му отправи интересно предизвикателство

Публикувано на 12 Януари 2023
Златимир Йочев извън кадър – тази неделя в „Търси се…“
Снимка: bTV Media Group

Водещият на „Тази сутрин“ Златимир Йочев ще бъде специален гост в „Търси се…“ тази неделя (15 януари) от 12:30 ч. по bTV.

За първи път в ефир той ще открехне завесата на личния си свят – там, където се чувства истински щастлив, а негови приятели и колеги ще разкрият повече за него извън кадър.

Водещите Нели и Меги ще срещнат Злати първо с неговите колеги Светослав Иванов и Борислав Лазаров, с които си допадат по чувството си за хумор. „Той е много добър човек с изключителна обща култура. Винаги е свеж, а така може да изглежда само човек, който е много обичан вкъщи“, казват Боби и Светльо.

За първи път за тяхната голяма любов ще разкаже съпругата на Златимир – журналистката Марина Цекова, с която се запознават на сватба. „Аз отидох на тази сватба нарочно, за да се запозная с Марина. Веднага се харесахме. Тогава започнахме един разговор, който продължава и до днес“, разказва за любовта си журналистът.

Съпругата му Марина ще признае, че Злати е мъжът, който винаги си е представяла до себе си. „Въпреки че е много зает, ние с децата никога не сме се чувствали на второ място. И нищо, че трябва да става в 4 часа, той винаги къпе малката ни дъщеря и приспива голямата вечер“, казва тя. Нейното предизвикателство е водещият да покаже на зрителите как се приспива бебе с колики за пет минути.

Снимка: bTV Media Group

Емоционална ще бъде срещата на Злати с майка му и сестра му, с които споделят най-трудния период в семейството – загубата на баща му, когато той е на 12 години. „От малък приех ролята да съм мъжът в семейството“, признава Злати.

Меги и Нели ще го срещнат и с най-близките му приятели, които ще разкрият неговите непознати страни – запален пътешественик, колекционер на бири, любител на адреналина и спорта…

Снимка: bTV Media Group

Какво още ще разкрие от себе си Златимир Йочев - не пропускайте да разберете тази неделя (15 януари) в „Търси се...“ от 12:30 ч. само по bTV!

Ключови думи: