На живо

7

Жаклин Таракчи става част от новия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“

19-годишната Жаки ще бъде новата певица в бенда и ще блесне на екран още в първия епизод на предаването за сезона, този петък

Публикувано на 20 Февруари 2023
Жаклин Таракчи става част от новия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“
Снимка: bTV Media Group

Победителката в последния, девети сезон на „Гласът на България“ – Жаклин Таракчи става част от новия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“, който стартира на 24 февруари от 22:00 ч. по bTV.

19-годишната Жаки ще бъде новата певица в бенда и ще блесне на екран още в първия епизод на предаването за сезона, този петък.

Щастлива съм да бъда част от екипа на любимото ми телевизионно шоу, което и като зрител много обичам. След победата ми в „Гласът на България“ да бъда част от „Шоуто на Николаос Цитиридис“ е нова и страхотна възможност за мен. Това е голяма отговорност и предизвикателство, а вярвам, че ще бъде и много забавно“, споделя младата изпълнителка.  

Снимка: bTV Media Group

Очарователна, крехка и много талантлива, 12-класничката Жаклин Таракчи се присъединява към бенда на шоуто в навечерието на седмия му сезон, който определено ще бъде по-различен от всеки друг досега.

Снимка: bTV Media Group

Под мотото „Вдигаме нивото“ Николаос и екипът дават заявка за качествени промени - в съдържанието, настроението, срещите с гостите и продължителността на шоуто, което вече ще бъде цял час, за да се превърне то в най-чаканото събитие в петък вечер пред екрана. Тази пролет предаването ще се излъчва от обновеното си студио, а Николаос Цитиридис, освен водещ и сценарист на шоуто ще бъде и негов креативен продуцент. 

Ключови думи: