На живо

7

Започва голямото търсене на таланти в ”България търси талант“

Златен бутон още в първия специален епизод на шоуто - на 14 февруари от 20:00 ч. по bTV

Публикувано на 09 Февруари 2022
Започва голямото търсене на таланти в ”България търси талант“
Снимка: bTV

Новосформираното жури в осмия сезон на „България търси талант“ - Катето Евро, Евелин Костова, Николаос Цитиридис и професор Тодор Кантарджиев, е наострило всичките си сетива за голямото търсене на таланти по bTV. Много изненади, смях, сълзи, забавление и истинско изумление очакват зрителите през новия сезон, който стартира със специален супер епизод на 14 февруари, точно в 20:00 ч. вечерта.

Снимка: bTV

Пълна палитра от емоции и най-неочаквани таланти ще предизвикат журито да се впусне в „шеметно натискане на бутони“ от всички цветове, още в понеделник. А един от талантите толкова силно ще успее да развълнува четиримата, че ще бъде натиснат и първият Златен бутон.

Изключителни, смели, провокативни, вдъхновяващи, красиви, енергични и направо фантастични ще са талантите не само в специалното издание на шоуто, а и през целия осми сезон. Началото ще бъде дадено от грандиозен, ефектен, музикално-танцувален поздрав, с участието на колоритни участници и от изминали сезони, а доброто настроение ще залее всички още с първите минути.

Снимка: bTV

В епизода ще бъде демонстриран един наистина уникален талант, какъвто едва ли някой подозира, че съществува и разбира се, той ще предизвика пълно изумление у всички. По същия начин ще въздействат на публиката и двама влюбени, навръх 14 февруари, които ще изпълнят за първи път заедно изящен, красив и спиращ дъха номер – олицетворение на любовта помежду им.

С неочаквани таланти в епизода ще блеснат още - млад красавец, сериозен музикант на крехка възраст, анонимен участник, с който само професор Кантарджиев ще установи контакт, младежи с кауза от клуб по паркур и много други.

Котка на сцената, с артистичното име Моцарт, ще разтопи котколюбеца в журито – Николаос Цитиридис, а професор Кантарджиев ще получи неочакван урок по … гайда. Дали и как ще се справи той – зрителите ще разберат само, ако гледат шоуто в понеделник от 20:00 ч. по bTV.  

Наградата от 50 хиляди лева и титлата „Талант на България“ очакват своя нов притежател. Водещи на шоуто ще са винаги усмихнатите и предизвикващи усмивки - Сашо Кадиев и Дани Петканов, а дигиталните епизоди отново ще води Крис Захариев.  

Новият сезон на най-успешното и популярно шоу за таланти в света, с издания в над 70 държави, обещава уникално съдържание и отлично настроение за зрителите на bTV през пролетта. Актуални новини за шоуто следете на talent.btv.bg и всички платформи на bTV Media Group.

След специалния епизод на 14 февруари,  шоуто ще продължи да се излъчва всяка неделя от 20:00 ч. по bTV.

Ключови думи: