На живо

7

Втори златен бутон за сезона в ”България търси талант“

Световна интернет сензация от Япония и супер свежи таланти на обща възраст 333 години грабват сърцата на зрителите в неделя вечер по bTV

Публикувано на 25 Февруари 2022
Втори златен бутон за сезона в ”България търси талант“
Снимка: bTV Media Group

„Изтокът среща Запада“ в забавна „екшън-драма“ с участието на жури и водещи в новия епизод на „България търси талант“. В продължение на тази среща, световно известен комедиен артист от Япония ще даде уникален, весел старт на епизода в неделя вечер, точно в 20:00 ч. по bTV. Истинска сензация в интернет, с милиони гледания на номерата му, комедиантът ще прикове зрителите пред екраните със своето изумително „драматично-романтично“ изпълнение и с посланието си за добро настроение.  

А то няма шанс да бъде друго, с появата на сцената и на следващите най-неочаквани таланти. Сред тях ще блеснат - симпатична поп-пънк група с чудновата „анти секс песен“ и прелестни певици с „гласчета-звънчета“, които хем ще докажат на родителите си, че „не са си давали парите напразно“, хем ще изпълнят целта си – да станат известни!  

В новия епизод, чаровен сватбен водещ ще омае журито със своя „фокус на надеждата“, а щастието да стъпи директно на финала в „България търси талант“, ще се усмихне на един от талантливите претенденти. Неговото изпълнение ще въздейства толкова силно и емоционално, че ще накара един от журито да натисне втория златен бутон за сезона.  

Артист от Украйна, носител на три световни рекорда, ще се яви с ефектен номер в шоуто, с тайната надежда да срещне тук любимата си актриса от сериала „Съни бийч“, а уникална група свежи таланти на обща възраст 333 години, ще грабнат всички в залата и пред екраните с енергия, настроение, усмивки, а и с каузата си.  

В неделната вечер, зрителите ще станат свидетели на „сериозни“ и абсолютно забавни, шеметни битки, а сцената ще завладеят всякакви таланти - от римски легионери до такива с гайди, корони, Батман, Моцарт и какви ли още не герои. Някои от тях ще се опитат да „подкупят“ един от членовете на журито в лицето на Николаос, а други ще „напълнят душата“ на професор Кантарджиев с номер, който ще го канара да възкликне: „Момичета, браво! Имате душа и ни я показвате!“.  

За да си „напълните душата“ и да се заредите с добро настроение и вие – не пропускайте новия, супер свеж епизод на „България търси талант“, тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Вижте и какво се случва зад кулисите на шоуто, с водещ Крис Захариев и „Още от България търси талант“, на www.talent.btv.bg.

Ключови думи: