На живо

7

В MasterChef този петък предстои надпревара за влизане в топ 10

Радка Булман е гост-жури, а Лора и Стоян от „Бон Апети“ водят мастър-клас. В събота Добромир Ганчев – Добата затруднява хоби-готвачите в отборната битка

Публикувано на 19 Октомври 2023
7 снимки

Този петък и събота от 20:00 ч. MasterChef ще върне две легенди в любимата кухня на зрителите на bTV, ще провокира нестандартни решения и ще нажежи отношенията между хоби-готвачите.

В петък вечер колоритният победител в MasterChef 2019 г. Радка Булман ще изненада кулинарите като гост-жури в първото предизвикателство. Участникът, който приготви най-доброто ястие с подбраните от Радка продукти, ще бъде първият, който влиза в Топ 10 на най-добрите хоби-готвачи в България.

Снимка: bTV Media Group

Интензивен мастър-клас, воден от Лора и Стоян от предаването „Бон Апети“, пък истински ще изпоти учениците в борбата им за мастър-престилка.

Снимка: bTV Media Group

Стомасите на участниците ще се преобърнат на стрес-теста, който ще предизвика създаването на кулинарни шедьоври с плашещи продукти като телешки очи, пилешки крака, свински зурли и др. Един от най-изявените хоби-готвачи ще се провали и ще бъде изпратен вкъщи с голямо недоволство от страна на журито: „Ти можеше да спечелиш това състезание“.

Снимка: bTV Media Group

В събота тестът за креативност ще бъде белязан от аромата на кафе, а колоритният Добромир Ганчев – Добата, който се превърна в любимец на зрителите в сезон 6, ще доведе 27 гладни металисти на бирен фест в ресторанта на MasterChef. Ескалация на напрежението по време на отборната битка ще свали маските на някои от участниците, а на елиминационния сблъсък ще стане ясно, че „от високо се пада най-лесно“.

Гледайте „MasterChef“ този петък и събота от 20:00 ч. по bTV.

Ключови думи: