На живо

7

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“

След драматичен дуел тази вечер още един участник ще напусне предаването по bTV

Публикувано на 05 Септември 2022
Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“
Снимка: bTV Media Group

Осмият сезон на „Фермата“ по bTV е вълнуващо, но и непредвидимо приключение.

Още на старта, след драматичен дуел, една от претендентките за голямата награда от 100 000 лева напусна предаването.  

Милена Стефанова, трудолюбивата учителка от град Опака, си тръгна в събота вечерта след битка срещу силната, целенасочена хандбалистка Камелия Кузнецова. Въпреки че дори не успя да прекрачи прага на новия сезон, "Моста на времето", участничката, възпитана в ценностите на старото време, се раздели с предаването с усмивка.   

Снимка: bTV Media Group

Довечера, 5 септември, от 20.00 часа, най-градивното българско риалити ще предложи на зрителите нови емоции и решаващи изпитания. След като половината участници влязоха във „Фермата“ в събота, днес към тях ще се присъединят останалите 14 герои. Сред тях ще бъдат шест жени от миналите сезони, включително две обичани победителки - яхтената стюардеса Ваня Илиева и многодетната майка Веселка Маринова. "Фермата" 8 ще посрещне и седем мъже, новобранци, между които се открояват баскетболист, полицай, агроном и диетолог.  

Снимка: bTV Media Group

Само някои от попълненията ще получат специален подарък: правото да влязат директно в стопанството. Останалите ще трябва да се впуснат в серия от битки, и да демонстрират съобразителност и издръжливост. Един ще отпадне, още преди да е минал през прага на „Фермата“ и да се е изправил пред предизвикателствата на селския живот.   

Снимка: bTV Media Group

Осмият сезон на предаването ще сблъска два отбора. "Стари герои" ще обедини ветераните от миналите сезони. Тяхното основно предимство ще бъдат опитът, търпението и стратегическото мислене. В "Нови надежди" ще влязат всички непознати на зрителите лица, нахъсани да се докажат. А всички заедно ще покажат дали модерните ценности могат да съжителстват със старите, традиционни разбирания.  

Ключови думи: