На живо

7

Свят от изненади в пролетния сезон на bTV

Телевизията ще зарадва своите зрители с по-дълги епизоди на прайм-тайм предаванията “Survivor” и „Ергенът“, ударно присъствие на „Шоуто на Николаос Цитиридис“, новите сезони на сериала „Мен не ме мислете“ и на емблематичната игра „Стани богат“

Публикувано на 03 Февруари 2023
Свят от изненади в пролетния сезон на bTV
Снимка: bTV Media Group

Пролетта на 2023г. ще поднесе един различен, предизвикателен и пълен с емоции сезон за зрителите на bTV. Екзотични, модерни, интригуващи, изпълнени с любов, смях, противоречия, амбиции и мечти, развлекателните предавания ще пренесат зрителите в един свят от изненади, вълнуващи пътувания и приключения.  

Снимка: bTV Media Group

Телевизионният сезон на bTV започва на 13 февруари от 18:00 часа с новите епизоди на любимата игра за знания – „Стани богат“. Колоритни участници – хора с богата култура, с впечатляващи истории и съдби, разнообразни професии и каузи (лични и благотворителни), ще седнат на стола на знанието срещу водещия Михаил Билалов, готови да отговорят на 15-те въпроса и да грабнат 100 хиляди лева.  

На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа приключението Survivor ще даде начало на новия сезон на оригинала в риалити продукциите в българския ефир. Водещ на предаването е мъжът, чийто живот в последните години е белязан от емоцията Survivor –  носителят на титлата „Последният оцелял“ от сезон 5 - Ваня Джаферович. Той ще съпроводи участниците от двата отбора - „Известни“ и „Войни“, през най-дългото до момента в България издание на предаването. В продължение на 90 дни двете племена ще мерят сили в невиждани по мащаб битки и ще играят така, че да спечелят на своя страна не само останалите участници, но и зрителите, които този сезон ще имат решаващ глас в това кой да продължи напред и да спечели големия финал. След премиерните епизоди “Survivor” 7 ще се излъчва в дните неделя, понеделник и вторник от 20:00 до 23:00 часа.    

Снимка: bTV Media Group

Вторият сезон на „Ергенът“ се завръща със симфония от чувства и 25 дами, които ще дадат всичко от себе си, за да завладеят сърцето на музиканта Евгени Генчев. Премиерата на романтичното приключение е на 21 февруари (вторник) от 20:00 часа, а как ще се развият отношенията между участниците ще разберем от следващите епизоди, които ще се излъчват всяка сряда и четвъртък от 21:00 до 23:00 часа. Продукцията, създадена по световния модел за история за любов и съперничество, ще разгърне отношенията на един мъж с дамите, търсещи страстни преживявания на фона на спираща дъха екзотика. Ще открие ли любовта новият Ерген и ще изрече ли думите, които всяка жена мечтае да чуе, зрителите ще разберат тази пролет в ефира на bTV.

Снимка: bTV Media Group

  

Точно една година след своя телевизионен дебют – на 24 февруари от 21:00 часа сериалът „Мен не ме мислете“ ще продължи разказа за отношенията между главните персонажи, изиграни от Весела Бабинова и Рушен Видинлиев.

Снимка: bTV Media Group

В трети сезон те ще бъдат доста сложни и объркани, а за това ще допринесат и гост-звездите, които ще имат специално участие в продукцията. Няма да липсват непредвидени събития и изненадващи ситуации, които ще поставят отношенията им отново на изпитание. Каква ще бъде развръзката на техните взаимоотношения и ще има ли най-после щастлив край, зрителите на bTV ще разберат през пролетта на 2023 г.   

Снимка: bTV Media Group

На 24 февруари, петък, от 22:00 часа стартира новият седми сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Под мотото „Вдигаме нивото“ Николаос и екипът дават заявка за качествени промени - в съдържанието, настроението, срещите с гостите и продължителността на шоуто, за да се превърне то в най-чаканото събитие в петък вечер пред екрана. Тази пролет предаването ще се излъчва от обновеното си студио, а Николаос, освен водещ и сценарист на шоуто става и негов креативен продуцент.    Емоции – по-силни от природните стихии! Приключения, каквито никой не очаква. Спираща дъха надпревара. Любов като от истинска приказка. Забавление на ново ниво. Очаквайте началото на новия тв сезон през февруари! 

Ключови думи: