На живо

7

Survivor 7 започва с титаничен сблъсък

Племената „Известни“ и „Войни“ влизат в невиждани битки за провизии и имунитет

Публикувано на 18 Февруари 2023
Survivor 7 започва с титаничен сблъсък
Снимка: bTV Media Group

„Survivor“, оригиналът в жанра приключенско риалити, стартира с титаничен сблъсък на 18 февруари по bTV.

Довечера от 20.00 часа двадесет мъже и жени, които не се страхуват от неизвестното, ще влязат в най-мократа, тежка и напрегната битка за всички сезони на риалитито у нас.  

В най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, участниците ще се борят с всички сили за провизии и имунитет. От тях се очаква да покажат бързина, сила, баланс и съобразителност и, за първи път в новия, седми сезон на приключението, да изпитат границите на възможностите си. Арена на сблъсъка им ще бъде екзотичната Доминикана.  

Снимка: bTV Media Group

Обединени под името „Известни“, популярните личности ще се изправят срещу конкурентите си от отбор „Войни“. След битката по-добрият тим ще получи племенен имунитет. Един от участниците, който демонстрира изключителни качества, ще вземе личен имунитет, ще се спаси от номиниране и ще си гарантира предимство, което може да обърне хода на играта. 

В следващите три месеца сървайвърите ще трябва да изградят подслон на острова, който невинаги ще бъде гостоприемен към тях и да понесат тежки лишения. По пътя към финала и титлата „Последният оцелял“ те ще влязат в игри и изпитания с невероятен мащаб и ще трябва да покажат не само физическа сила, но и стратегическо мислене.

Снимка: bTV Media Group

Седмият сезон на „Survivor“ ще предложи още по-силни емоции на феновете като им даде възможност да изживеят приключението едновременно с участниците в него. Като се излъчва почти в реално време, предаването за пръв път ще даде възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията. Единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона, който ще грабне и наградата от 150 000 лв. 

Ключови думи: