На живо

7

Съни бийч се завръща през май

Дългоочакваното продължение на телевизионната поредица стартира на 2 май по bTV с още по-забавен, заплетен и вълнуващ сюжет

Публикувано на 05 Април 2022
Съни бийч се завръща през май
Снимка: bTV Media Group

Любимите герои на зрителите - Гомес, Младен, Ивон и Дарина, се завръщат във втория сезон на хитовия комедиен сериал „Съни бийч“.

Дългоочакваното продължение на телевизионната поредица стартира на 2 май по bTV с още по-забавен, заплетен и вълнуващ сюжет. Епизодите ще се излъчват от понеделник до сряда от 21.00 часа.

Снимка: bTV Media Group

Място на действието отново е хотел в черноморския курорт Слънчев бряг, който събира четирима млади и амбициозни приятели. В края на пролетта Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) с нетърпение очакват новия туристически сезон, без да си дават сметка, че им предстоят изпепеляващи емоции и тежки битки.

Въпреки че са спечелили една победа срещу арогантния Никола (Явор Бахаров), сега четиримата отново ще трябва да се изправят срещу него. Този път обаче той не само ще бъде по-добре подготвен, а и ще бъде обграден със силни и хитри съюзници. В играта на нерви между враждуващите лагери ще изплува една добре пазена тайна и ще изскочи един важен коз.

Както в първия сезон на „Съни бийч", така и във втория, драмата, романтиката и хуморът вървят ръка за ръка. Героите ще се оплитат в лъжи, ще играят двойни игри и ще кроят планове за отмъщение, но също така ще се влюбват безпаметно, ще се забавляват лудо и ще попадат в комични ситуации.

Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Лидия Инджова и Иво Аръков за пореден път ще демонстрират таланта си пред камерите и ще докажат, че неслучайно са сред най-обичаните млади български актьори. Освен тях, във втория сезон на „Съни бийч“ ще видим много нови попълнения. Сред тях са Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Жоро Тошев, Влади Въргала и Анжела Недялкова, която получи международно признание с участието си в продължението на британския кинохит „Трейнспотинг“ под режисурата на Дани Бойл.

Снимка: bTV Media GroupВ продължението на хитовия сериал изненадващо ще се появи сексоложката Наталия Кобилкина, която също се справя отлично в новото си амплоа, благодарение на опита си като телевизионна водеща. Свеж полъх в телевизионната поредица ще внесе и екзотичната певица и танцьорка Манал Ел Фейтури.

Ключови думи: