На живо

7

Sam Ryder издаде дебютен албум

There’s Nothing But Space, Man! включва хитовите сингли „Space Man“, „Somebody“ и наскоро излезлия „All The Way Over“

Публикувано на 13 Декември 2022
Sam Ryder издаде дебютен албум
Снимка: WMG

Дългоочакваният дебютен албум на Sam Ryder излезе.

There’s Nothing But Space, Man! включва хитовите сингли „Space Man“, „Somebody“ и наскоро излезлия „All The Way Over“.

Придобил световна слава след Евровизия, превръщайки се в най-добре класиралия се британски участник в Евровизия за повече от 25 години, пътешествието на Sam през поп космоса е неописуемо.  

Прекарвайки години в усъвършенстване на уменията си в пъбове и клубове и като певец в сватбени групи, по време на своя стремителен възход Sam озвучава редица ключовите моменти в развлекателната индустрия през 2022 г. – от Евровизия до Юбилея на кралицата, Forumla 1 Grand Prix в Силвърстоун, National Television Awards , The Royal Variety Performance, както и новогодишното събитие на BBC 1, на което той ще бъде водещ. Неговите импровизирани улични изпълнения му помагат да се свърже с фенове в цялата страна, а последните му хедлайн шоута в Here @ Outerne“ доказват, че доброто настроение и ентусиазмът му са заразителни, като същевременно напомнят на феновете за пътя, който е изминал, за да стигне до този момент, създавайки албума на годината.  

Неговият дебютен албум – There’s Nothing But Space, Man! е каталог от заразителна поп енергия, която се извисява заедно с мощните вокали на Sam, подчертани от неговите завладяващи текстове. Потапяйки се в прочувствени, въздействащи балади, слънчеви мелодии на пиано и акустично звучене, албумът демонстрира несравнимия творчески талант на Sam.  

Последният сингъл – „All The Way Over, е послание за утеха и състрадание, което показва Sam в най-уязвимото му състояние, докато пее за пътуването отвъд загубата, скръбта и сърдечната болка. „Somebody “ е поглед към дните, заредени с витамин D, изпълнена с мелодично пиано звучене, което подчертава чистата лятна любов. Експериментирайки на денс сцената, „Put A Light On Me“ завладява  със синтезаторно звучене от 80-те, което с лекота може да завладее плейлистите на нощните клубове в събота вечер. Радостната „This Time“ е игрива и лека песен,  която със сигурност ще ви накара да се усмихнете, а фаворитът от Евровизия – „Space Man“, носи подобно чувство, напомняйки на феновете за пътя, който Sam е извървял, за да стигне до този момент.  

Sam има способността да съчетава завладяващи песни по невероятно интелигентен начин, който  му помага да спечели все повече последователи в социалните мрежи, както и да получи 3 награди от Tik Tok (Най-следван изпълнител в Обединеното кралство за 2020 г. и 2021 г., както и Пробивен изпълнител на 2022 г.).

There’s Nothing But Space, Man! tracklist

  1. Deep Blue Doubt
  2. SPACE MAN
  3. Somebody
  4. Tiny Riot
  5. All The Way Over
  6. OK
  7. Put A Light On Me
  8. Whirlwind
  9. Ten Tons
  10. More
  11. Crashing Down
  12. This Time
  13. Lost In You  

Албумът е наличен за закупуване и стриймване чрез Parlophone records/Орфей Мюзик. 

Ключови думи: