На живо

7

Родолюбецът Чавдар Христанов падна на Арената във „Фермата

Хлебарят си тръгна от риалитито след елиминационен дуел срещу бармана Ивайло Герасимов

Публикувано на 31 Октомври 2021
Родолюбецът Чавдар Христанов падна на Арената във „Фермата
Снимка: bTV

Сблъсък на различни поколения, характери и ценности вдигна адреналина на Арената във „Фермата“, а след края на драматичния елиминационен дуел от предаването си тръгна Чавдар Христанов. Родолюбивият хлебар падна с чест от космополитния барман Ивайло Герасимов, който живее и работи в Лондон. Съперниците завършиха с равен брой точки - 14 на 14, но емигрантът победи в 4 от 7 битки и така запази мястото си в риалити шоуто. 

Преди да се оттегли, Чавдар, който е потомък на род с богато и славно минало, отправи послание към останалите участници.

„Трябва да обичате родината и да познавате нейната история, защото ние сме много стар народ. Да живее България!“, каза 46-годишният патриот и се отправи към дома си, където го очакват съпругата и трите му деца.

В стопанството патриархалният Чавдар беше в открит конфликт с по-младия Ивайло, който не признава авторитетите и обича да провокира. С излизането си на Арената двамата се впуснаха да разчистят сметките си без да пестят сили. 

Снимка: bTV

В петък Ивайло влезе в боя с летящ старт и наложи феноменално темпо. Конкурентът му не изостана драстично, въпреки травмата на ръката си, получена след порязване с трион  дни по-рано. 

В събота съперниците трябваше да търкалят огромна гума от трактор и да редят предмети по памет - изпитание, в което барманът изпусна нервите си и се предаде. При влаченето на тежка дървена шейна и разбиването на дъсчена стена той обаче успя да си върне позициите. В последвалите сблъсъци конкурентът му Чавдар категорично обърна резултата в своя полза, като се освободи по-сръчно от висяща въжена клетка и превърна в спиращо дъха зрелище пълзенето през тесен пясъчен тунел.

В последната, решителна битка, Ивайло се окопити отново, справи се по-бързо със събарянето на трупи и реденето на думи по асоциация, и тържествува като победител. След края на епичното съперничество, барманът и хлебарят се поздравиха спортсменски въпреки огромните си различия. „Вие показахте какво е да се биеш до сетни сили, това беше най-добрият дуел от старта на предаването“, заяви водещият Андрей.

Ключови думи: