На живо

7

Радио N-JOY празнува 18 години в ефир раздвайки билети за най-горещите концерти в България

Публикувано на 02 Юни 2024
Радио N-JOY празнува 18 години в ефир раздвайки билети за най-горещите концерти в България
Снимка: bTV Radio Group

Радио N-JOY празнува 18 години в българския радиоефир в такт с музиката. Любимата радиостанция на хиляди отбелязва пълнолетието си, подарявайки билети за едни от най-горещите концерти в България тази година! Ed Sheeran, Sofia Live Fest, Lenny Kravitz и Мария Илиева са само част от концертите, за които радиото ще раздава билети по повод рождения си ден. От днес до 21-ви юни във Facebook страницата на радио N-JOY ще има дневни постове, които всеки делник ще дават възможност на един човек да спечели билети за концерт за двама! Знаем, че музиката трябва да бъде споделяна, затова радиото ще подарява не един, а два броя билети!

Благодарение на екипа от професионалисти, които създават радиото, N-JOY вече 18 години е на върха на слушателските класации, поставяйки на първо място своята аудитория, качествената музика и доброто настроение. През всички тези години екипът на радиото фокусира усилията си да покаже хубавата страна на живота, да даде предимство на добрите новини, но най-вече да обогатява и забавлява своите слушатели. По традиция и тази година N-JOY подарява за своя празник незабравими музикални изживявания, любими изпълнители и невероятни концерти на живо!

Радио N-JOY призовава малки и големи да празнуват заедно с него и с едни незабравими концерти! Не пропускайте да посетите Facebook страницата на радиото и да се включите в играта. Пълните условия за участие можете да намерите тук:https://njoy.bg/game-terms/pravila-na-igrata-praznuvame-palnoletie-v-takt-s-muzikata.html

18 години радио N-JOY, 18 години САМО ХИТОВЕ! Последвайте радио N-JOY във Facebook и Instagram, за да видите първи най-новото в ефира ни.

Ключови думи: