На живо

7

Поли Генова сподели подробности за конкурса New University Talent

Под мотото „Ти задаваш тона“, Нов български университет и bTV Radio Group дадоха старт на конкурс за нова авторска песен „New University Talent“

Публикувано на 31 Май 2024
Поли Генова сподели подробности за конкурса New University Talent

Под мотото „Ти задаваш тона“, Нов български университет и bTV Radio Group дадоха старт на конкурс за нова авторска песен „New University Talent“.

Инициативата има за цел да популяризира младите таланти, да създаде първите им професионални записи и да насърчи обучението по музика в България. В първото издание се включиха повече от 80 участници, като до финала на конкурса бяха допуснати 15.

Доказалата се като безспорен талант Поли Генова е член на журито и гостува в студиото на радио N-JOY, за да разкаже детайли за музикалната надпревара. 

Тя сподели как се чувства в тази роля, кой още е в журито, какво е хубавото на подобни конкурси, както и как слушателите могат да станат част от финалната оценка на участниците. 

Наградите включват възможност за участие в музикален уъркшоп с утвърден български артист, професионален звукозапис на песента и заснемане на Production Video в Радио-телевизионния център на НБУ. Освен това, победителите ще получат шанса да се представят пред широката публика чрез галаконцерт, излъчван в дигиталните канали на НБУ и да се включат в ефирите на bTV Radio Group.

Един изпълнител ще получи и специалната награда на bTV Radio Group за артистично присъствие, майсторско владеене на музикални техники и подходящото им прилагане в изпълнението, стилна визия и отлични комуникационни умения, съчетани в единен професионален подход към представянето.

Гласувайте на www.talent.nbu.bg и чуйте разговора с Поли Генова в аудиофайла на страницата.

Ключови думи: