На живо

7

Песни на Ed Sheeran ще звучат в Pokémon

Ed Sheeran разкри, че е голям фен и пише песни за компанията

Публикувано на 09 Ноември 2022
Песни на Ed Sheeran ще звучат в Pokémon
Снимка: Орфей Мюзик

Ed Sheeran разкри, че е голям фен на Pokémon и пише песни за компанията.

Международната музикална суперзвезда сподели, че е играел на играта, откакто е бих в началното училище:

„Брат ми и аз имахме различни версии на игрите и разменяхме Покемони помежду си, докато всеки не завършеше своя Pokédex. Обичах картите, но игрите бяха онова, което наистина ме омагьоса. Обичах целия свят, който те създаваха, това ме разсейваше, ако в живота ми се случваха негативни неща, от които исках да избягам. Това беше свят, в който можех да избягам и оттогава не съм спирал да играя. Въпреки че вече съм на 31 години, все още имам същата конзола Game Boy Color и играя Pokémon Yellow или Pokémon Silver в самолети и влакове, когато съм на турне. За мен е голяма чест да добавя моя песен към играта и да заснема носталгично видео. Надявам се да харесате песента и видеоклипа - заснемането беше незабравимо!“.

Първата песен от сътрудничеството си с The Pokémon Company - „Celestial“, Ed Sheeran разкри в края на септември. Видеоклипът към „Celestial“ е вдъхновен от големия интерес на Ed като дете към франчайза и включва някои от любимите му покемони като Pikachu, Squirtle, Machamp, Snorlax и други. Pokémon Scarlet и Pokémon Violet ще излязат в цял свят на 18-ти ноември. 

Чуйте още музикални новини в шоуто „Приятно разсеяни с Деси“ от 14:00 до 18:00 ч. Слушайте го на честотите на радио N-JOY във вашия град или онлайн на njoy.bg.

Ключови думи: