На живо

7

Пей, сърце: Радиорубриката на "Гласът на България"

Емоцията на „Гласът на България“ от телевизионния екран ще пренесем и в ефира на N-JOY чрез специално създадената рубрика „Пей, сърце“.

Публикувано на 13 Септември 2021
Пей, сърце: Радиорубриката на

За пореден път любимото музикално шоу „Гласът на България“ ще бъде отразено отново от едно от най-големите музикални радиа – N-JOY. Емоцията на „Гласът на България“ от телевизионния екран ще пренесем и в ефира на  N-JOY чрез специално създадената рубрика „Пей, сърце“.

Всяка сряда в предаването „Приятно разсеяни с Деси“ слушателите ще могат да проследят събития от последния епизод на телевизионния формат в рубриката „Пей сърце“. Допълнително ще се коментират актуалните новости, които ще видим във формата и ще каним участниците и журито в ефира на радиото, за да ни разказват от първо лица за преживените емоции в надпреварата.

За да отразим наситено присъствието на спонсора в ефир, ще излъчваме промо анонси, заставки и лайв анонси от водещите, за да достигнем максимални резултати за рекламодателя. Като

допълнение можем да предоставим възможност за реализирането на паралелна игра, в която спонсорът ще предостави награди за слушателите, което ще допринесе за позитивното асоцииране на бранда от аудиторията.

Ключови думи: