На живо

7

Пътят към олимпийското злато

От тази събота (20 януари) в ефира на bTV стартира специалната документална поредица „Пътят“, създадена от Българската федерация по художествена гимнастика

Публикувано на 17 Януари 2024
Пътят към олимпийското злато
Снимка: bTV Media Group

От тази събота (20 януари) в ефира на bTV стартира специалната документална поредица „Пътят“, създадена от Българската федерация по художествена гимнастика.

Всяка събота от 15:00 ч. зрителите ще могат да проследят „пътя“ на Златните ни момичета към спечелването на олимпийската титла от българския ансамбъл на Игрите в Токио през 2021 г.

Снимка: bTV Media Group

Поредицата включва автентични кадри, съчетаващи интригуващи истории и вълнуващи моменти на българските олимпийски шампионки, грабнали златния медал от Токио 2020. „Пътят“ изобилства от невиждани до момента моменти от Япония по време на пандемията, както и от „кухнята“ на националния отбор по художествена гимнастика.

Снимка: bTV Media Group

Специалният проект на Андрей Андонов се концентрира върху последния месец преди началото на Игрите и финалния лагер на българските гимнастички преди Олимпиадата, връщайки публиката към уникалната атмосфера на най-голямото спортно събитие в света.

Снимка: bTV Media Group

Поредицата има за цел да прослави българския дух, идентичност и смелост и да вдъхне самочувствие на всеки българин, докоснал се до магията на това историческо за българската художествена гимнастика приключение.

Снимка: bTV Media Group

Не пропускайте „Пътят“ – от 20 януари (събота), всяка събота от 15:00 ч. по bTV!

Ключови думи: