На живо

7

Осмият сезон на „Гласът на България“ стартира тази неделя

Нови правила, невероятни гласове и истории ще вълнуват зрителите всяка неделя вечер по bTV

Публикувано на 10 Септември 2021
Осмият сезон на „Гласът на България“ стартира тази неделя
Снимка: bTV

Новият, различен и свеж сезон на „Гласът на България“ стартира тази неделя, 12 септември, точно в 20:00 часа по bTV.

Завладяващи гласове, силни емоции и невероятни лични истории на участниците ще омаят зрителите пред екраните още в първия епизод на музикалната надпревара. Адвокат, рехабилитатор, работник по строежи, участник в детската Евровизия и офис-куриер-масажист са част от героите на сцената, които ще докоснат с гласовете си сърцата на четиримата треньори - DARA, Галена, Любо Киров и Иван Лечев и ще ги накарат да настръхнат, да плачат, да се радват и вълнуват заедно с тях.

Снимка: bTV

Емоциите ще достигнат върхове, които ще накарат някои от треньорите буквално да скочат на сцената и спонтанно да запеят и засвирят. Тримата новите ментори ще обединят усилия и ще опитат по всякакъв начин да „отмъкнат“ победата от ръцете на Мастър Иван Лечев, който три пъти до сега е треньор на победителите в шоуто. На този ранен етап обаче, единственото, което ще получат от него, е ценен съвет затова „как да избират, когато се колебаят“.

Снимка: bTV

Безспорна подкрепа за участниците в „Гласът на България“ по пътя им към финала, ще бъде водещият на шоуто Иван Тишев. Очарователната Алекс Петканова и този сезон ще е водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ на сайта glasat.btv.bg, която следи и разказва всичко най-интересно, случващо се зад кулисите на шоуто.

Снимка: bTV

Осмият сезон на музикално шоу по bTV пристига и с нови правила, които ще навлизат в различните етапи на предаването. По време на „кастинги на тъмно“ всеки от треньорите вече ще има право да се обърне на всеки глас, които го докосне, без първоначално да се притеснява за броя на членовете на своя отбор. В последния кастинг-епизод ще има нов кръг -  „финална селекция“, където всеки от тях ще избере кои да са 14-е певци в отбора му, с които ще продължи напред. Освен това, по време на „кастингите на тъмно“ всеки от треньорите вече ще разполага и с по два блок-бутона, които може да използва срещу останалите, в търсене на най-добрия „глас на България“. Натискането им „по предназначение“ ще започне още в неделя. С тези и още новости в правилата на осмия сезон, шоуто обещава да бъде още по-забавно, с неочаквани обрати и с още повече изненади по пътя към финала.

Тази неделя, от сцената на „Гласът на България“ ще звучат едни от най-завладяващите, невероятни, мощни и уверени гласове, явявали се в предаването за последните години. Те с лекота ще „грабват душите“ и буквално „ще хващат за гърлото“ и треньорите и всички пред екрана. Понякога сълзите ще са повече от усмивките, но те ще са от щастие и радост и ще разкрият неподозирани черти от характерите и лица на топ-звездите ментори в шоуто този сезон - Любо Киров, Галена, DARA и Иван Лечев. Конкуренцията между тях и между участниците ще бъде голяма, а какво ще се случи, кой каква стратегия ще приложи и коя от тях ще бъде печелившата предстои да разберем тази есен. Гледайте „Гласът на България“ всяка неделя от 20:00 часа по bTV, следете новините на glasat.btv.bg, в социалните мрежи и you tube канала му.

Ключови думи: