На живо

7

Още вълшебни гласове превземат „Гласът на България“

Специална изненада очаква един от треньорите, DARA блокира Мария в „люта битка“ за страхотен глас, а Жаклин Таракчи се завръща неочаквано в шоуто с подкрепа към най-близката си приятелка

Публикувано на 13 Октомври 2023
6 снимки

Страхотна емоционална и много специална изненада очаква един от треньорите в новия епизод на „Гласът на България“ – тази неделя точно в 20:00 ч по bTV.

Тя ще бъде толкова въздействаща, че ще докосне дълбоко и всички останали треньори, ще развълнува публиката в залата, а със сигурност и всички пред екраните. В неделя неочаквано в шоуто ще се завърне и победителката от миналогодишния сезон на „Гласът на България“ – очарователната Жаклин Таракчи. Тя ще има важната задача да съобщи на най-близкия си човек от детството, че е одобрен за кастингите на тъмно в десетия сезон на предаването. Как двете момичета по най-красивия и искрен начин ще споделят приятелството си една към друга и дали DARA ще разпознае в лицето на приятелката на Жаки бъдещия победил в десетия сезон на шоуто - зрителите ще разберат в неделя вечерта по bTV.

В „сезона на изненадите“ в „Гласът на България“ на сцената ще продължат да блестят още и още талантливи участници - невероятни музикални хамелеони, които с опита, младостта и най-вече с гласовете си ще опитат да обърнат и да изумят треньорите. А ако зрителите си мислят, че СУПЕР БЛОК БУТОНИТЕ им вече са „свършили“, то отговорът категорично е НЕ!

В „люта битка“ за един от най-желаните гласове в епизода DARA хитро ще прибегне към супер блок възможността да отстрани от пътя си Мария Илиева, която е най-блокираният треньор досега. Отпаднала от конкретната надпревара, тя ще се пошегува със ситуацията, успокоявайки се от факта, че колегите й “вече са си изгърмели супер бутоните!“.

В неделния епизод в шоуто ще изгрее участник, изминал пътя и преживял от първо лице предизвикателството за духа и тялото „Камино де Сантяго“. На сцената ще се озове и кубинска оперна певица с кариера в Националната опера в Хавана, срещнала любовта на живота си в Китай и настоящ горд жител на Димитровград.

Професионален вокален и клавирен педагог със супер успешна кариера зад граница, човек, който дирижира мъжки хор със 100-годишна история и живее „като в приказка“, ще сбъдне мечтата си да се свърже с родната публика и то точно от сцената на „Гласът на България“.

Млад и гласовит участник с тежка история зад гърба си не случайно ще изпълни песента на Графа „Ако има Рай“, а верен фен на Стефан Вълдобрев ще се опита да обърне стола (поне на Иван Лечев), с чудесен вариант на едни от големите хитове на „Обичайните заподозрени“ - „Тази песен не е за любов“.

Избягал от войната в Украйна талант буквално ще разцелува сцената на „Гласът на България“ и ще благодари за възможността да пее на нея след година и половина музикална пауза. Млада учителка от Пазарджик ще подари и умножи радостта от участието си в шоуто с децата от целия си клас, които й споделили, че искат да бъдат като нея – учител и певец.  

Красивите гласове, музика, песни и емоции и тази неделя ще са на висота в „Гласът на България“ от 20:00 ч. по bTV. Всички новини около участниците и треньорите можете да следите на glasat.btv.bg, в рубриката „Гласът зад кадър“ и в каналите на шоуто в социалните мрежи.

Ключови думи: