На живо

7

Новото жури в MasterChef гостува на „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Chef Александър Таралежков, Chef Илиан Кустев и шефът на шефовете Явор Сарафов ще гледаме тази вечер от 22:00 ч. по bTV

Публикувано на 15 Септември 2023
4 снимки

Новото жури в MasterChef ще бъде специалният гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, тази вечер от 22:00 ч. по bTV.

Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, от 22:00 ч. по bTV, гостуват членовете на новото, взискателно и безкомпромисно жури в „MasterChef“ – Chef Александър Таралежков, Chef Илиан Кустев и шефът на шефовете Явор Сарафов. Тримата са подготвили много специална изненада за Никоалос, а той от своя страна ще се опита да изясни заедно с тях – кой Chef с каква роля е в осмия сезон на кулинарното шоу, както и извън него. Няма да липсва и специална селекция от най-забавните моменти от предаването, която със сигурност ще се окаже повод за искрен смях в студиото и пред екраните.

Вторият епизод от новия сезон на шоуто ще бъде белязан не само от присъствието на очарователните шефове, но и от много мускули, изненади и вълнуващи разследвания. Звезден гост в петък вечер ще бъде поп-фолк певецът Галин, който не на шега и с лекота „краде“ женските сърца със своите изваяни коремни мускули. Николаос обаче възнамерява да го подложи на забавен експеримент на живо в студиото, за да провери дали плочките му са истински. 

В новото издание на играта „Двойка или не“, в която участниците се опитват да излъжат водещия дали са заедно наистина, помощник на Николаос и звезден партньор в разследването ще бъде новата Мис България – Елизабет Кравец.
Не пропускайте „Шоуто на Николаос Цитиридис“ тази вечер от 22:00 ч. по bTV.

Ключови думи: