На живо

7

Новогодишният спектакъл „Сцена под звездите“ се завръща

На 31.12 България ще отброи секундите до новата 2023 г. с мащабен празничен концерт, организиран от Столична община и bTV

Публикувано на 12 Декември 2022
Новогодишният спектакъл „Сцена под звездите“ се завръща
Снимка: bTV Media Group

След двугодишна пауза, традиционният новогодишен концерт „Сцена под звездите“, който Столична община организира всяка година, се завръща и за първи път ще бъде реализиран съвместно с bTV.

Събитието ще започне в 20 часа на 31 декември на пл. „Княз Александър I“ в София, а зрителите ще могат да проследят спектакъла на живо в ефира на bTV от 22.30 часа

Концертът, с който ще изпратим старата и посрещнем новата 2023 г., обещава различно и незабравимо изживяване в нов мащабен формат и с изпълнения изцяло на живо. DJ DIMMY ще даде старт на концерта на площада в 20:00 ч. Главни действащи лица от 22.30 часа ще бъдат „Обичайните заподозрени“, които ще пеят своите емблематични песни заедно с музикалните таланти от „Гласът на България“. Водещи на „Сцена под звездите“ ще са любимите лица от ефира на bTV Натали Трифонова и Николаос Цитиридис, а пряко от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров.

Фолклорен ансамбъл „Горна Баня“ към Народно читалище „Пробуда - 1926“ в полунощ ще поведе присъстващите на площада за празнични хора́. Финал на концерта ще постави музикалната селекция, поверена отново на DJ DIMMY. 

Богатата и интересна новогодишна програма, която ще предложат bTV и Столична община, гарантира незабравимо преживяване както за присъстващите на пл. „Княз Александър I“, така и за зрителите пред екрана. С това партньорство bTV Media Group за пореден път затвърждава стратегията си да създава висококачествена и мащабна продукция, и да развива и подкрепя своите таланти. В същото време групата предлага вълнуващо и уникално изживяване за публиката и зрителите, които търсят забавление, настроение и хубава музика в празничната нощ. 

Традиционният празничен концерт на открито е част от Календара на културните събития на Столичната община. Входът е свободен.

Посрещнете новата 2023 г. с „Обичайните заподозрени“, любимите лица на bTV и звездите от „Гласът на България“, DJ DIMMY и фолклорен ансамбъл „Горна Баня“ към Народно читалище „Пробуда - 1926“ – с концерт-спектакъла „Сцена под звездите“ на 31 декември от 20:00 ч. на площад „Княз Александър I“ в сърцето на столицата и от 22:30 ч. на живо в ефира на bTV! 

Ключови думи: