На живо

7

Най-вълнуващото романтично риалити The Bachelor ще завладее България

Екзотика, приказни емоции и търсене на истинската любов са в основата на световноизвестния телевизионен формат

Публикувано на 15 Юни 2021
Най-вълнуващото романтично риалити The Bachelor ще завладее България
Снимка: bTV

Най-вълнуващото телевизионно приключение, покорило сърцата на милиони зрители в 31 държави по света, идва в България. Ексклузивно и за първи път у нас, bTV Media Group започва работа по хитовия американски формат „Ергенът“ (The Bachelor), който от създаването си през 2002г. насам,  реализира 25 успешни сезона само в Америка.

Романтичното приключение проследява пътя на двадесет дами към сърцето на един единствен мъж, който в края на пътешествието има възможност да открие жената на мечтите си и да я направи своя съпруга. По време на целия сезон участниците се опознават във вълшебната обстановка на приказно чуждестранно имение, пътуват до вдъхновяващи и екзотични места, а конфликтите, както вътрешни, така и външни, произтичат от елиминационния регламент на шоуто.

„Щастливи сме да обявим, че вече усилено работим по следващия ни първокласен проект в областта на риалити форматите и ще предложим на зрителите още една нова за българския пазар продукция с високо качество. Вече гледаме напред и към следващите ни сериозни инвестиции в съдържанието на bTV, за да продължим да надграждаме и разнообразяваме нашите предложения в развлекателния жанр“, коментира Мартин Швехлак, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.  

Над 20 страни в света, към които вече се присъединява и България, са излъчили свои локални продукции на хитовия формат. Главозамайващият успех на романтичното шоу дори въвежда израза „Ефектът на Ергена“. Той става част от метафорите за екранен успех, вследствие на който дори отдалечените локации, на които се снима шоуто, се превръщат в изключително популярни туристически дестинации след неговото излъчване.

За всички, които искат да станат част от новото ТВ приключение в ефира на bTV, скоро ще станат ясни условията за участие в кастинга на шоуто. „Ергенът“ ще се излъчи в каналите на bTV през следващите ТВ сезони. 

Ключови думи: