На живо

7

Мария Бакалова ще е гост в Шоуто на Николаос Цитиридис

Най-известната и успешна българска актриса и телевизионният водещ ще разговарят за успеха в Холивуд и любовта в България

Публикувано на 23 Март 2023
5 снимки

Най-известната и успешна българска актриса – Мария Бакалова, ще бъде ексклузивен гост в новия епизод на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ утре вечер от 22:00 ч. по bTV. В разговор за успеха в Холивуд и любовта в България - звездната актриса ще сподели подробности за живота си единствено пред Николаос Цитиридис. 

Снимка: bTV Media Group

 

В петък вечер в студиото ще блеснат още Торино и Пашата с най-новия си хит, който е на гръцки и ще се надяват водещият на шоуто да го разбере.  

Предстои и втората част на бързо превърналата се в хит поредица „Бебе Ергенът“. Зрителите ще се насладят на развръзката в мини риалитито с мини участници и ще разберат коя ще бъде дамата на сърцето на малкия Лъчко, който е в ролята на Бебе Ерген.  

Водещият ще се срещне с двете дами от истинското романтично риалити на bTV, които тази седмица ще останат без рози и ще напуснат имението на „Ергенът“ завинаги.  

Този петък, директно от Доминикана, в студиото ще пристигне и Елина, която тази седмица отпадна от битката за 150 000 лв. в „Survivor“. Първо пред зрителите на шоуто тя ще разкаже за емоционалния финал на своето приключение, за пребиваването си и в двата отбора, за приятелствата, силата, глада и уроците, които е научила в най-екстремното телевизионно риалити - „Survivor“.  

Очаквайте „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в петък, 24 март, от 22:00 ч. по  bTV.

Ключови думи: