На живо

7

Måneskin ни завещават любовно писмо в нова песен

Дългоочакваният сингъл “The Loneliest” пристига след феноменалното лято, в което бандата пътува на фестивали по целия свят

Публикувано на 07 Октомври 2022
Måneskin ни завещават любовно писмо в нова песен
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Сензационната рок група Måneskin представя дългоочакваният сингъл “The Loneliest”, който пристига след феноменалното лято, в което бандата пътува на фестивали по целия свят. От колосални хедлайнерски шоута на Lollapalooza, през изпълнения на огромната сцена в историческия Circo Massimo в Италия, до участия в Rock in Rio, Pinkpop, Rock am Ring и Summer Sonic, кариерата им върви на пълни обороти.  

Излизайки от зоната си на комфорт с ново звучене, за бандата „The Loneliest” е ода към класическите рок балади от старата школа. С чувствени вокали и наелектризиращи китарни сола, парчето показва групата в най-уязвимата им, но и същевременно най-уверена светлина.  

Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

„Толкова сме развълнувани феновете ни най-накрая да чуят песента – тя означава много за мен, това е лична песен, но се надявам, че всички ще можете да я приемете по свой собствен начин. Снощи имахме изненадващо шоу в Лондон и изпълнихме The Loneliest” на живо за първи път... и реакцията на феновете беше уникална! Имахме динамична година на турнета по света, от Япония до Америка, до Европа и отвъд, и нямаме търпение да продължим да обикаляме и издаваме повече музика през 2023 г.", споделя Damiano 

Продължавайки да оставят незаличима следа на музикалната сцена, Måneskin предефинират какво означава да бъдеш рок група през 2022 г. - хитовото им парче „Supermodel“ събира над 170 милиона стрийма само за няколко месеца. Добавяйки поредния успех към стремглаво нарастващия си списък с постижения за тази година, те изпълняват песента на церемонията по връчването на VMA на MTV. Видеото им донася наградата за „Най-добро алтернативно видео“, като това е първият в историята на VMA приз, някога връчен на италиански изпълнител.

Ключови думи: