На живо

7

“Ловци на храна” се завръща с нов сезон през есента

Кулинарното приключение с Chef Андре Токев ще предложи на зрителите автентични рецепти и вълнуващи срещи от близо и далеч

Публикувано на 24 Юни 2021
6 снимки

Новият сезон на обичаното кулинарно предаване “Ловци на храна” се завръща с нов сезон в ефира на bTV през септември, за да отведе зрителите на ново необикновено пътешествие сред непознати, приказни места и слънчеви дестинации - в търсене на традиционни и любопитни вкусове, рецепти, природни богатства и вдъхновяващи истории.

Главният приключенец – Chef Андре Токев, и този път обещава вкусни, оригинално поднесени и неочаквани рецепти от различни краища на страната, а не за първи път ще поведе зрителите и извън пределите й.

Озаглавен “Ловци на храна: От близо и далеч”, акцент в сезона ще са кулираното преплитане на култури и традиции, както и незабравимите срещи с чужденци, живеещи в България, и българи, избрали да живеят извън родината. Приключението ще бъде поднесено в две части –епизоди от България и такива от Италия. В търсене на тайните на вълшебната италианска кухня Chef Токев ще се довери на италианския Chef Марко Лукиари, с който заедно ще разкрият пред зрителите на bTV приказни кътчета и слънчеви рецепти от Южна Италия.

В епизодите от България, в шестия сезон на “Ловци на храна: От близо и далеч” – верен спътник на Chef Андре Токев ще бъде Константин Таквор, познат на зрителите на bTV от последния сезон на MasterChef. Двамата ще посетят различни краища на страната ни, за да разкрият за всички пред екраните неочаквани рецепти и чудните истории, които крият те. В неповторима комбинация от впечатляващите енциклопедични и кулинарни познания на Chef Токев и любопитството на неговия нов спътник, новият сезон на предаването обещава много повече емоции и вкусове от всеки друг сезон досега.

Добрата новина е, че не само телевизионните зрители, но и потребителите на интернет платформите на bTV Media Group ще могат да се насладят ексклузивно на огромни запаси от практични рецепти, придружени от интересни и полезни съвети в кухнята.

Ключови думи: