На живо

7

„Кой да знае?“ с водещ Александър Кадиев стартира на 1 януари 2024г.

Милица Гладнишка и Христо Пъдев повеждат отборите в новото забавно куиз шоу в ефира на bTV

Публикувано на 11 Декември 2023
 „Кой да знае?“ с водещ Александър Кадиев стартира на 1 януари 2024г.
Снимка: bTV Media Group

С разтоварващ микс от забавление и знание за цялото семейство ще започне новата година в ефира на bTV.

От 1 януари, всяка делнична вечер от 20 часа, водещият Александър Кадиев ще задава любопитни въпроси на двата отбора в телевизионния куиз, ръководени от актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Във всеки отделен епизод двамата капитани ще намират солидна опора в лицето на една популярна личност, с която ще се борят докрай не просто да вземат победата, но и събраната парична сума в предаването да отиде при публиката, която подкрепя именно тях.

Задачата на Милица и Христо в „Кой да знае?“ няма да е никак лесна. Въпросите в куиз шоуто са уникални, любопитни и много забавни. Всеки ден от тях зрителите и участници ще научават нещо ново или ще си обясняват факти, за които никога не са се замисляли. Този нестандартен подход ще бъде приложен и при отговорите, които ще бъдат илюстрирани с кратък обяснителен клип или с визуализация в студиото. Именно от отговорите на въпросите ще зависи хода на играта, което ще се отрази на динамиката, забавлението и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.

Снимка: bTV Media Group

 „Кой да знае?“ на британската компания Fremantle е най-новата продукция, с която bTV ще даде позитивно и свежо начало на новата година. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено развлекателно съдържание, съчетано с натрупване на знания, което събира пред екрана цялото семейство.

Ключови думи: