На живо

7

Ясни са първите двама треньори в 9-и сезон на „Гласът на България“

След невероятния последен сезон на обичаното музикално шоу, DARA и Любо Киров отново ще седнат в емблематичните червени кресла

Публикувано на 13 Април 2022
Ясни са първите двама треньори в 9-и сезон на „Гласът на България“
Снимка: bTV Media Group

Ясни са първите двама треньори в предстоящия девети сезон на „Гласът на България“, който ще стартира тази есен по bTV и това са DARA и Любо Киров! След невероятния последен сезон на обичаното музикално шоу,  две от най-големите български звезди отново ще седнат в емблематичните червени кресла, за да се впуснат в търсене на новия „глас на България“. Двамата влизат в шоуто с големи усмивки и очаквания, по-уверени, по-опитни и с още по-голям хъс за победа.  

Очаквам още по-силен сезон и съм изключително радостен, че хората от моя отбор вече се реализират успешно на музикалната сцена“, споделя вълнението си Любо Киров.  

Снимка: bTV Media Group

След броени дни, на 16 април, той ще представи новия си албум „Целуни ме“, който включва и дует с DARA, озаглавен „Вече няма как“. Огнената изпълнителка ще бъде специален гост на събитието в Joy Station, а двамата заедно ще изпълнят парчето си за първи път пред публика. Пак там, но на 20 април, DARA ще представи и своя първи албум - „Родена такава“, с който шеметната изпълнителка и ментор зарадва феновете си съвсем скоро. А дали двамата ще играят като дует срещу своите опоненти в „Гласът на България“ и каква ще бъде стратегията им предстои да стане ясно тази есен по bTV.  

Прослушванията на живо за новия сезон на „Гласът на България“ продължават и в момента с пълна сила, а датите, които предстоят са - 16 и 17 април в София, в хотел „Хемус“. Началото на кастингите е в 9:00 ч. и ще продължат докато не бъде чут гласа и на последния кандидат.  

 „Елате на кастинг ако чувствате, че пеенето ви дава криле и ви кара да се чувствате живи. Ако това е вашата мисия, елате и бъдете смели! Няма от какво да се притеснявате!“, са думите на енергичната и винаги позитивна DARA, която е готова да посрещне в отбора си впечатляващите гласове и най-веселите участници.  

„Тази година екипът ни е свидетел на една нова вълна в звученето на гласовете - нови, модерно звучащи гласове“, споделя Теодора Орешенска, която е вокален педагог на „Гласът на България“. „Има много интересни кандидати и вярвам, че ни очаква един наистина вълнуващ сезон през есента!“, добавя още тя.  

Повече информация за „Гласът на България“ можете да намерите на официалния сайт на предаването - glasat.btv.bg.

Ключови думи: