На живо

7

„Ергенът“ се завръща в ефира на bTV тази вечер

Евгени Генчев посреща 25 очарователни дами в премиерния епизод на „Ергенът“ тази вечер от 20:00 ч.

Публикувано на 21 Февруари 2023
„Ергенът“ се завръща в ефира на bTV тази вечер
Снимка: bTV Media Group

С пълна палитра от вълнуващи любовни трепети, красиви гледки и силни емоции, най-романтичното риалити „Ергенът“ се завръща в ефира на bTV, за да покори отново сърцата на зрителите с ударна доза романтика и забавление. Новият сезон ще направи своя телевизионен дебют тази вечер от 20:00 ч. и обещава истинска „симфония от чувства“ с главен герой – виртуоза, покорил световните сцени на няколко континента, Евгени Генчев.  

Във вторник вечер той ще посрещне 25 очарователни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка на едно от най-красивите кътчета на земята – перлата в короната на турската Ривиера – Бодрум. Сред претендентките за сърцето на световноизвестния пианист са европейска шампионка по карате, стюардеса, екзотична танцьорка, учителка, писателка на любовни романи, певица и др. В първата „Церемония на розата“, която ще се състои още същата вечер, за една от тях обаче няма да остане цвете и ще трябва да се раздели с Евгени и да напусне красивото имение завинаги.  

„За мен любовта е безрезервна отдаденост, лишена от его. Тя може да оцелее без слава, без пари, без влияние… „Ергенът“ за мен не е шоу, не е експеримент – за мен това е реалност! Надявам се тук да срещна любовта такава, каквато не съм я изпитвал – абсолютна и безусловна“, споделя Евгени непосредствено преди запознанството си с дамите, които ще се борят за сърцето му в следващите три месеца.  

„Надявам се Евгени да спечели доверието ми, както никой друг мъж досега“; „Изглежда ми много романтичен джентълмен, който знае как да се държи с една жена. Вълнение е слаба дума за това, което изпитвам преди нашата среща“; „На пръв поглед, без да сме се срещали, смятам, че Евгени е подходящият за мен мъж, а интуицията ми подсказва, че заедно ще намерим любовта“; „Евгени ми се струва много интелигентен, напорист и харизматичен. Смятам, че бързо ще разбере колко много си отиваме и няма да му отнеме много време да се влюби“; „Досега не ми се е налагало да се боря за внимание, но за този мъж си заслужава“; „Искам да изживея любовта с човек като него – музикант, човек на изкуството, пропътувал и опознал света“; „Искам да съм музикален инструмент в ръцете му“, не крият вълнението си момичетата преди срещата си с новия „ерген“ на България.  

Снимка: bTV Media Group

По време на целия сезон участниците ще търсят и откриват различни пътища един към друг, опознавайки както кътчетата на човешката душа, така и екзотични и вдъхновяващи места. Коя ще е дамата, която със своите качества ще успее да развълнува сърцето на Евгени дотолкова, че да пожелае да сподели живота си с нея, предстои да стане ясно в епизодите, които след премиерата на 21 февруари от 20 ч. ще се излъчват всяка сряда и четвъртък вечер от 21 до 23 ч. по bTV. 

Не пропускайте началото на втория сезон на „Ергенът“ – тази седмица в ефира на bTV, а още любопитни факти за Евгени Генчев вижте тук!

Ключови думи: