На живо

7

Doja Cat с кавър на поп-рок химн

Парчето, което е част от реклама и ще дебютира по време на NFL Superbowl, включва текст, преработен заедно с Courtney Love, която работи и по аранжиемента

Публикувано на 13 Февруари 2022
Doja Cat с кавър на поп-рок химн
Снимка: Sony Music / Вирджиния Рекърдс

Doja Cat записва кавър на хитовия поп-рок химн на Hole - „Celebrity Skin“. 

Парчето, което е част от реклама и ще дебютира по време на NFL Superbowl, включва текст, преработен заедно с Courtney Love, която работи и по аранжиемента. Вълнуваща песен за сила и индивидуалност, тази нова версия на „Celebrity Skin“ отпразнува различията и това, което прави всеки един от нас уникален. 

Известна със своята музика, донесла ѝ куп отличия и награди, с енергичната си персона и завладяващо присъствие както на сцената, така и в социалните медии, певицата е олицетворение на поколение, което възхвалява автентичността. 
Албумът Planet Her на Doja Cat, който излезе през юни 2021 г., бе номиниран за GRAMMY и доминира в класациите, дебютирайки на #1 в Billboard Top R&B Albums, както и на #2 в Billboard Top 200 и Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums. Следвайки успеха на „Need To Know“, която стигна до #1 в поп радио чарта на САЩ, песента „Woman“ продължава да се катери, като в момента е на #16 позиция. В Канада парчето е на #17 в поп класацията, а в Spotify Global е в Топ 15! Номинираната за GRAMMY „Kiss Me More“, колаборация със SZA и водеща песен в Planet Her, е с платинен сертификат по продажби, а също така е на #1 в Top 40 с над 2.8 милиарда стрийма в световен мащаб. 

Ключови думи: