На живо

7

Doja Cat разкри нова песен и видео

"Paint The Town Red" е вторият и проект за тази година, след като през юни се завърна със сингъла "Attention"

Публикувано на 04 Август 2023
Doja Cat разкри нова песен и видео
Снимка: Doja Cat YouTube

Doja Cat пусна нова песен и видеоклип към нея.

"Paint The Town Red" е вторият и проект за тази година, след като през юни се завърна със сингъла "Attention".

С него Doja сложи край на творческата си пауза, а днес тя представи и новия си сингъл.

Интересен факт е че, клипът към песента "Paint The Town Red" е вдъхновен от три рисунки, създадени от самата изпълнителка, а режисьор на проекта е Nina McNeely. Той отлично отразява творческия й стил и артистичен талант.

Наскоро тя също обяви първото си северноамериканско турне, озаглавено „The Scarlet Tour". То стартира на 31 октомври в Сан Франциско, ще включва 24 концерта и ще завърши на 13-ти декември в Чикаго. Като гост участници, Doja Cat е поканила изпълнителите Ice Spice и Doechii.

За съжаление обаче, наскоро Doja Cat загуби голяма част от своите фенове и последователи, поради крайните си изказвания в социалните мрежи. Дори се наложи да деактивира своя профил в приложението „Threads". Дотук се стигна след многократни подигравки с феновете й и тяхната „любов" към нея. Изпълнителката ги обвини, че влагат усилия във фен акаунти, вместо да работят и да се грижат за родителите си. Във връзка с това, тя не веднъж е била упреквана, че вкарва дяволски елементи в своята музика, клипове и публични изяви.

Ключови думи: