На живо

7

Дара Екимова представи новата си песен по радио N-JOY

Младата певица гостува в шоуто "От 10 до 2 с Нейа" и разкри как се е появило парчето "Недей да ме будиш" и кака се е стигнало до сътрудничеството с Тино

Публикувано на 14 Март 2023
Дара Екимова представи новата си песен по радио N-JOY
Снимка: Радио N-JOY

Дара Екимова представи новата си песен в ефира на радио N-JOY.

Младата певица гостува в шоуто "От 10 до 2 с Нейа" и разкри как се е появило парчето "Недей да ме будиш" и как се е стигнало до сътрудничеството с Тино.

Младата певица сподели, че въпреки разликата в индивидуалната им стилистика, между нея и Тино в крайна сметка се е получила хармония в звученето и са успели да реализират едно много чувствено парче.

За аранжимента на "Недей да ме будиш" изпълнителите се доверяват на Искрен Тончев - Искрата, а за видеореализацията са работили с Иван Димитров - Torex и Виктор Милушев. Визуалната Концепция е на Тино, а видеото се ражда със сътрудничеството на The Trackers и екипа на Вирджиния Рекърдс.

Новината, която 20-годишната изпълнителка сподели със слушателите на радио N-JOY, е че й предстои клубен концерт на 6 април в София и че има предвидени изненади за присъстващите.

Представянето на "Недей да ме будиш" мина без присъствието на Тино, тъй като той в момента е участник в Survivor и е далеч от България, но Дара разказа още любопитни неща за почитателите си.

Снимка: Радио N-JOY

Чуйте интервюто на Нейа с Дара Екимова в аудиофайла на страницата.

Ключови думи: