На живо

7

Дара Екимова и Тино със съвместна песен

Парчето „Недей да ме будиш“ е сингъл от краткия албум на певицата, носещ същото заглавие

Публикувано на 06 Март 2023
Дара Екимова и Тино със съвместна песен
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Дара Екимова и Тино обединиха усилия. 

Кариерата ѝ се движи само нагоре. Всяка нова нейна песен дава пореден красив знак за таланта и потенциала ѝ не само на артист, но и на автор. За Дара Екимова няма време за губене. След успеха на „После ще му мислиш“, тя е готова с видеореализацията на нов сингъл от краткия ѝ албум Недей да ме будиш.

За едноименната песен Дара Екимова се обединява в дует с притежателя на един от най-интересните мъжки гласове у нас – Тино.

По създаването на музиката и текста изпълнителите работят заедно, а за аранжимента си партнират с Искрен Тончев (Искрата).

„Недей да ме будиш“ е песен за невъзможното. Разказва за двама души, които не могат да намерят общ път в реалността и затова го търсят в съня си,“ споделя Тино.

По идеята и реализацията на видеото Дара Екимова и Тино работят с креативното дуо The Trackers, екипа на „Вирджиния Рекърдс“ , Иван Димитров (Torex) и оператора Виктор Милушев. Визуализацията напомня на късометражен филм.

„Видеото към „Недей да ме будиш“ е завършващият елемент към една много чувствена и силна песен. Щастлива съм, че осъществихме този проект заедно с Тино“, казва Дара Екимова.

„Недей да ме будиш“ излиза днес, 6 март, в 10:00 ч. в българския радио и ТВ ефир, във всички аудио стрийминг платформи и официалния YouTube канал на Дара Екимова.

Ключови думи: