На живо

7

“COOLt” навършва 10 години

Предаването по bTV ще бъде със специално култово издание тази събота

Публикувано на 02 Март 2023
“COOLt” навършва 10 години
Снимка: bTV Media Group

Предаването „COOLt“ ще отбележи своя десети рожден ден със специален празничен брой тази събота от 12:30 ч. по bTV.

Пилотното издание на първото лайфстайл предаване, реализирано от екипа на bTV Новините, беше излъчено на 2 март 2013 г.

Така вече десетилетие то посреща най-култовите личности и разказва най-интересните истории от света на шоубизнеса в българския телевизионен ефир.

В юбилейния брой ще направим преглед на това „култово десетилетие” с помощта на първите водещи на „COOLt“. Петя Дикова ще разкаже за своите спомени и емоции при старта на предаването и повече за работата си в него, преди да стане една от водещите в „Тази събота и неделя“, а от Поли Гергушева ще научим кои са нейните любими истории, свързани със звездните ѝ гости, както и труден ли е бил преходът от света на лайфстайла към този на новините.

Тази събота в студиото Натали Трифонова ще посрещне Поли Генова, която беше нейният първи гост като водеща на „COOLt“ през 2020 г. Наскоро Поли посрещна своя рожден ден в Неапол, но каква е била причината за нейното пътуване до италианското градче, зрителите ще разберат веднага след обедната емисия на bTV Новините.

Певицата Михаела Маринова пък ще отправи интересно предизвикателство към Натали и двете заедно ще изпълнят една от най-харесваните песни от последния албум на Михаела на живо в студиото.

Снимка: bTV Media Group

Много други популярни личности също ще поздравят любимото си предаване за неговия празник чрез специални видео послания – кои са те и какво ще пожелаят на екипа на „COOLt“ и водещата Натали Трифонова по случай десетия рожден ден на предаването – гледайте тази събота от 12:30 ч. по bTV.

Ключови думи: