На живо

7

BLACKPINK обявиха концерти в Париж и Лондон през юли

Днес (23 март) дамският квартет споделиха новината със своите фенове в социалните мрежи

Публикувано на 23 Март 2023
BLACKPINK обявиха концерти в Париж и Лондон през юли
Снимка: Getty Images / Jeff Kravitz

BLACKPINK обявявиха допълнително шоу на стадион в Париж този юли. 

Днес, (23 март), дамският квартет сподели новината със своите фенове в социалните мрежи. 

Jisoo, Jennie, Rosé и Lisa ще пеят на Stade de France във френската столица на 15 юли тази година.  

Шоуто Encore ще се състои около седем месеца след турнето на момичешката група в Европа през декември 2022 г., което включваше два концерта в Accor Arena в Париж. 

„Много сме развълнувани да се върнем и да пеем в Париж през юли“, казват BLACKPINK в изявление.  

Според официалния уебсайт на Stade de France, предварителната продажба за новото шоу на BLACKPINK в Париж ще започне на 30 март в 11 сутринта местно време. Междувременно общите продажби ще започнат на следващия ден на 31 март в 10 сутринта местно време чрез Ticketmaster. Поръчките на билети ще бъдат ограничени до шест на поръчка и на човек, съобщава NME.

Южнокорейската група обяви концерт и в Лондон на 2 юли. BST HYDE PARK ще бъде със специални гости: Sabrina Carpenter, The Rose, Caity Baser, Mae Stephens и др., които тепърва ще бъдат оповестени.  

Световното турне на кей поп групата BORN PINK стартира през октомври 2022 г. от Сеул, Южна Корея и се очаква да продължи до 17 юли 2023 г. в Сидни, Австралия. 

Междувременно едното от момичетата в групата, Jisoo, обяви датата, на която ще направи дългоочаквания й солов дебют. Това ще се случи на 31 март.

Ключови думи: