На живо

7

Jisoo разкри датата на появата на соловия си проект

Красавицата от кей поп групата BLACKPINK зарадва феновете си с пост, в който съобщи новината, че това ще се случи на 31 март

Публикувано на 07 Март 2023
Jisoo разкри датата на появата на соловия си проект
Снимка: Getty Images / Stephane Cardinale - Corbis

Jisoo обяви датата, на която ще направи дългоочаквания си солов дебют.

Красавицата от кей поп групата BLACKPINK зарадва феновете си с пост, в който съобщи новината, че това ще се случи на 31 март.

Плакатът с тийзър, които показва яркочервена рокля в средата на полето и надпис „Очаквайте скоро“ беше публикуван и в официалния акаунт на BLACKPINK в Instagram.  

Миналия месец YG Entertainment разкриса, че Jisoo вече е заснела музикалния видеоклип за първия си солов сингъл. Компанията също така отбеляза, че производствените разходи за визуализацията са „най-високите“ от всички видеоклипове на BLACKPINK до момента.

28-годишната певица ще стане четвъртият и последен член на групата, който издава солова музика. Първа беше Jennie, която издаде сингъла „Solo“  през 2018 г., последваха изданията на Rosé и Lisa през 2021 г. съответно с проектите R и Lalisa.

Междувременно турнето на BLACKPINK продължава. Квартетът изнесе 14 концерта в Северна Америка и 10 европейски концерта миналата година и се очаква да изнесе над 20 концерта в Азия и Австралия през следващите месеци с обиколката Born Pink.

Ключови думи: