На живо

7

Българският комедиен сериал „Татковци“ се завръща в ефира на bTV

Зрителите ще могат да проследят новите премеждия, пред които ще се изправят любимите „татковци“ Алекс, Радо, Тодор и Слави, от понеделник до четвъртък от 21:00 ч.

Публикувано на 02 Юни 2022
Българският комедиен сериал „Татковци“ се завръща в ефира на bTV
Снимка: bTV Media Group

Българският комедиен сериал „Татковци“ се завръща в ефира на bTV с премиерни епизоди от понеделник (6 юни). Зрителите ще могат да проследят новите премеждия, пред които ще се изправят любимите „татковци“ Алекс, Радо, Тодор и Слави, от понеделник до четвъртък от 21:00 ч.

В последните излъчени епизоди от „Татковци“ зрителите станаха свидетели на дългоочакваното „осъзнаване“ на Алекс, че е влюбен в Еми, и опитите му да си проправи път към сърцето ѝ, за което вече има съперник в лицето на Дани. Тодор се изправи в битка за попечителството над собствената си дъщеря Кики, а Радо успя да изкара извън релси патологично ревнивата Жени, след като се сближи с треньорката по танци Лити. Докато Слави се понесе на вихъра на любовта с Чучи, конфликтът между Галя и дъщерята на новия ѝ любим Филип – Вени, се задълбочи още повече. Тийнейджърката постави ултиматум на баща си да избира между нея и майката на Христо.

В новите епизоди на „Татковци“ предстоят обрати, които определено няма да оставят зрителите безразлични. Каква ще е причината Алекс да уволни Дани, как ще реагира Нико, когато види Галя да се целува с треньора му, какъв ще е поводът за първата целувка между Алекс и Еми и как ще завърши делото за попечителството над Кики, зрителите ще разберат в новите премиерни епизоди на „Татковци“ от 6 юни, от понеделник до четвъртък от 21:00 ч. по bTV.

За „Татковци“:

Едновременно актуален и комичен, сериалът представлява свеж прочит на идеята за бащинството и за семейството в модерния свят. Историята проследява животите на четирима бащи с различен социален, семеен и житейски статус. В ролите на модерните татковци се превъплъщават едни от най-добрите и актуални наши актьори Филип Буков (в ролята на Алекс), Стоян Дойчев (в ролята на Радо), Павел Иванов (в ролята на Тодор) и Христо Пъдев (в ролята на Слави), а героите им без съмнение се превърнаха в любимци на аудиторията.

Ролите на дамите, които успешно объркват живота на четиримата приятели, са поверени на Стефани Ивайло, Жаклин Георгиева, Кейт Никълс, Силвия Драгиева и Кристина Верославова. Децата, за чието внимание, любов и уважение се борят четиримата „татковци“, са изиграни от Филип Николов, Елис Бакалова, Емилия Рачева, Иван Николов, Мартин Митков, Калоян Илиев и Ая Алексиева.

Ключови думи: