На живо

7

България търси талант с нови изненади за журито

“Културен шок” за професор Кантарджиев и “ходене по гръб” за Катето Евро

Публикувано на 18 Февруари 2022
България търси талант с нови изненади за журито
Снимка: bTV Media Group

След изумителния старт на осмия сезон на ”България търси талант“ в началото на седмицата, шоуто за таланти на bTV ще продължи на още по-високи и забавни обороти – тази неделя, точно в 20:00 ч. вечерта. В новия епизод зрителите ще станат свидетели на уникални дарби,  най-неочаквани човешки и дори нечовешки таланти, които ще оставят без дъх журито и всички пред екраните.  

Сред тях ще блесне един истински рекордьор на Гинес, който е първият човек с подобен, зрелищен талант. Той буквално ще шашне журито на “България търси талант”, а Николаос ще бъде поканен да се включи в номера, за да изпита собствените си способности под неговото ръководство. Мечтата за Златен бутон на един таксиметров шофьор и специалната му грижа към Катето Евро, ще са вдъхновението му да се яви на голямата сцена на шоуто. След неподправения му номер, “потърпевшата” г-жа Евро, ще възкликне шеговито към колегите си: “Ето, виждате ли, че не е лесно да си жури!”.  

Всеки от изумителните участници в епизода ще има лична причина да иска да се представи пред цяла България. Някои от тях ще са тук, “за да си направят кефа”, други – за да отмъстят, трети – за да се повеселят, а ще има и такива, които ще дойдат, за да впечатлят и покорят с таланта си всички пред екраните. Участник, чийто дядо е свирил в Царския оркестър ще изпълни сцената с взривяващ и зареждащ с настроение номер, а млад илюзионист, който мечтае за собствено шоу в Лас Вегас, ще премине ефектно през сцената на “България търси талант” по пътя си към LA.  

В неделя вечер ще има и кратък, поучителен “урок”, който има за цел да бъде избегнат “сблъсък на поколенията” между членовете на журито. В него Евелин Костова и Нико ще “разяснят” някои специфични термини от съвремнния живот на Катето Евро и професор Кантарджиев. Част от тeрмините ще се окажат познати за тях, други ще ги учудят, а трети ще ги втрещят, но най-вече - ще ги развеселят.   

Новият епизод на “България търси талант” обещава отлично настроение не само за журито и публиката, а и за всички пред екраните, затова не го пропускайте – тази неделя, точно в 20:00 ч., по bTV. Всички актуални новини за шоуто можете да следите на www.talent.btv.bg и всички платформи на bTV Media Group.

Ключови думи: