На живо

7

В неделя гледаме последния кастинг епизод на „България търси талант“

Надпреварата при талантите продължава на пълни обороти, а началото на шоуто ще е повече от горещо

Публикувано на 15 Април 2022
5 снимки

Екзотичен, красив и много секси номер ще даде горещ старт на последния кастинг епизод за сезон осем на „България търси талант“ – тази неделя от 20 ч. по bTV. Той ще предизвика лека ревност и прехвърчане на куп шеги между членовете на журито. И четиримата ще са с „увиснали ченета“ от видяното и ще признаят, че са „омагьосани“.  

Грациозно самодивско изпълнение на пилон ще накара Евелин да си спомни за своята първа и единствена в живота си тренировка по пол денс. Вдъхновен от номера на сцената, с един скок Николаос ще се озове на нея, за да опита и той, а Евелин бързо ще се пошегува, че вижда „Крали Марко на пилон“.  

Опитите на Нико да се „гмурне в морето от таланти“ обаче, няма да спрат до тук. Неуспехът явно ще му подейства мотивиращо и той за втори път в епизода ще се озове на голямата сцена на шоуто. Умението да балансира ще се окаже „не точно неговото“, за разлика от опита на Сашо Кадиев, който за секунди ще се включи в номера на шега и то доста успешно.  

Освен красотата и майсторството, в епизода на почит ще са още младостта, самочувствието и увереността, с които талантите ще се представят. Тийн групите ще са „на мода“, но няма да липсват и съвсем млади участници, които ще се окажат истински големи таланти.

Това е абсолютно завършено шоу“, ще заключи проф. Кантарджиев след един от тези номера, а Николаос ще го подкрепи с думите: „Това беше един хубав пакет - на един страхотен бонбон!“.  

Както през целия изумителен сезон, така и във финалния кастинг епизод, цирковото изкуство ще има своите блестящи представители. Уникален фокусник ще накара всички в залата да притаят дъх и да не изпускат и секунда от случващото се пред очите им, а участник с цирково потекло ще накара професора да го поздрави от сърце: „Направи ни истинско удоволствие да те гледаме, браво“.  

Авторски рап, екзотичен музикален инструмент и напълно неочакван екзотичен номер буквално ще подпалят сцената в последния кастинг епизод на „България търси талант“ , а шоуто ще бъде толкова весело, че Катето Евро ще извика през смях: „Ти си голяма работа! Ти си One man show!”.  

На финала на епизода членовете на журито ще се съберат за специално обсъждане,  в което ще си припомнят всички участници от началото на сезона. Четиримата ще отсеят най-добрите от най-добрите таланти, които ще продължат напред в предстоящите три полуфинала на „България търси талант“  и ще се доближат все повече до наградата от 50 хиляди лева и титлата „Талант на България“.

Тази неделя ще станат ясни първите 14 полуфиналисти в първия полуфинал на живо - на 24 април – Великден, за които зрителите ще могат да гласуват. От този момент шоуто ще навлезе в нова, решителна фаза, в която съдбата на участниците ще премине изцяло в ръцете на зрителите и техните гласове.  

Не пропускайте последния кастинг и супер весел епизод на „България търси талант“ в неделя, 17 април, точно в 20 ч. по bTV.

Ключови думи: