10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Анастасия Христова си тръгна със сълзи от „Фермата“

Публикувано на 11 Октомври 2021
Анастасия Христова си тръгна със сълзи от „Фермата“
Снимка: bTV

След емоционален дуел с елементи на моноспектакъл, фризьорката Анастасия Христова си тръгна със сълзи от „Фермата“ завинаги. Експресивната участничка изнесе спортно представление, в което не само демонстрира хъс за победа, а и забавлява конкурентите си за стоте хиляди лева със своята артистичност. В серията от тежки битки тя премина през крайни състояния - от възторг до отчаяние, но накрая падна от трансформационния лидер Ваня Павлова с 5 на 16 точки. В сблъсъка съперничката й демонстрира по-голямо хладнокръвие.

В петък двете участнички излязоха на Арената, мотивирани да покажат най-доброто от себе си. „Чувствам се спокойна и смирена, дошла съм с куража и сърцето си“, заяви Анастасия и поведе, като сръчно изрони четири килограма царевица и сцепи дебела ритловица. Амбициозната Ваня обаче я надмина в следващите битки, които изискваха пълна концентрация и точен мерник. 

Въпреки че изостана, Анастасия успя да покаже надмощие при коването на дъсчен мост, като демонстрира майсторство с чука. След този триумф тя неочаквано се срина - отказа се по средата на състезанието, в което трябваше да премине през висящи люлки и не успя да запази спокойствие при баланса с топка за боулинг. За разлика от нея, Ваня бавно, методично и непоколебимо се справи с последните изпитания и заслужено победи в дуела. 

Снимка: bTV

„Влязох във „Фермата“ с идеята да си докажа, че мога повече. Хората тук ми помогнаха да победя себе си, за което им благодаря. Научих много от всички, преживях катарзис и се пробудих. Тръгвам си с любов“, заяви през сълзи Анастасия, която още при влизането си във „Фермата“ обяви, че иска да провери границите на възможностите си и отново да открие пътя към себе си.

Ключови думи: