На живо

7

Алжирец пее българска народна песен в новия епизод на „Гласът на България“

Публикувано на 15 Октомври 2021
Алжирец пее българска народна песен в новия епизод на „Гласът на България“
Снимка: bTV

В новия епизод на „Гласът на България“ тази неделя от 20:00 ч. по bTV, млад алжирец, дошъл уж на гости в България, ще впечатли от сцената с изпълнение на известна българска народна песен в нестандартен и неочакван вариант. Той ще се окаже добре подготвен за шоуто, като освен с песен, ще впечатли треньорите и с цяла тава вкусна българска баница, направена лично от него. Изненадата ще е особено приятна за поизгладнелите треньори, а те, както и зрителите пред екрана, няма да скучаят и за миг в този епизод.

Ударно изпълнение на “Sad But True” на Metallica ще накара Галена да се обърне и да изненада с това самия участник.

„Защо се изненадваш, за мен хубавият глас, хубавото изпълнение и песен нямат стил“, ще отговори тя. Наред с Metallica, Галена ще се впечатли и от хубаво изпята сръбска песен, за която тя отлично знае, че се изисква наистина голям майсторлък. Двама братя пък ще заинтригуват с решението си да излязат на сцената по отделно и да бъдат конкуренция един на друг, а дали това ще бъде печеливш ход за тях – ще стане ясно в неделя вечерта.

Зрителите ще разберат и как се е подготвило момичето от публиката – Ивелина Андреева, което водещият Иван Тишев зарадва в края на последния епизод, с добрата новина, че е избрана да се включи в надпреварата. Тя има точно една седмица, за да подготви песента, с която ще се представи така, че да впечатли журито в неделя вечер.

 „Да съм вдъхновение и да покажа, че мечтите не винаги се сбъдват точно на 20 години“ е мотивът на участник в шоуто да стъпи на сцената му, а до извода, че „животът е такъв, какъвто си го направим“ ще достигне друг талантлив изпълнител в епизода. Начална учителка с над 30 години стаж ще „кацне“ на голямата сцена на „Гласът на България“, носена на „крилете на любовта“. Записана от мъжа си без нейно знание, тя ще изпълни мечтата му да я види на нея и ще докосне с невероятната си енергия и голяма любов всички присъстващи.

Наред с невероятните гласове, които се явяват на кастингите, ключова роля в шоуто се пада и на неговия бенд. Музикантите от най-висока класа, водени от Борислав Бояджиев - Борче, допринасят изключително много за перфектния звук и представяне на изпълнителите. Тази неделя по идея на DARA, ще им се наложи да повдигнат и настроението на треньорите, след изпълнението на участник, на който не е достигнало малко, за да продължи. С енергичното парче, което ще изсвирят, те за секунди ще накарат четиримата треньори „да им се обърнат“, а DARA дори ще блесне много артистично и спонтанно в нещо като „мини мюзикъл“.  

Актуални новини и ексклузивни срещи зад кулисите на шоуто гледайте на glasat.btv.bg, в социалните мрежи и you tube канала на предаването. Не пропускайте и епизода в ефир – тази неделя точно в 20:00 часа по bTV. 

Ключови думи: