На живо

7

Master Зона: Диана Бояджиева обича пътешествията и залага на балканската кухня

Пътешественичката по душа заяви, че отдава най-големи предпочитания на балканската кухня, след което се нареждат френската, италианската и азиатската.

Публикувано на 26 Март 2021
Master Зона: Диана Бояджиева обича пътешествията и залага на балканската кухня

Диана от MasterChef 7 гостува на водещата Нейа в рубриката MasterЗона по радио N-JOY.

Художничката от село Шипково, за която това беше втори опит в кулинарното състезание, се сбогува с мечтата си за титлата, но обеща да продължи да готви и да се развива в областта на кулинарията.

За участието си Диана разказа, че първия път се е включила по молба на внука си, а втория път, защото е имала усещането за недовършена работа. Пътешественичката по душа заяви, че отдава най-големи предпочитания на балканската кухня, след което се нареждат френската, италианската и азиатската. Диана не се колебае да експериментира с подправки и съставки.

Като съдържателка на къща за гости Диана често се радва на посещения и им приготвя вкусни неща, но сподели че един човек дори да не умее да готви, винаги може да заложи да простички продукти и да си приготви нещо вкусно. Тя сподели и една рецепта за апетитно хапване с едва три продукта - лук, яйца и сух хляб. Чуйте в интервюто (в аудиофайла по-горе на страницата) как сами можете да си спретнете такъв обяд или вечеря.

Ключови думи: