На живо

7

Лора Капустина от MasterChef 5 вдъхновява последователите си да експериментират в кухнята

Публикувано на 23 Февруари 2021
Лора Капустина от MasterChef 5 вдъхновява последователите си да експериментират в кухнята

На 23.02 по bTV Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще посрещнат новите претенденти за титлата MasterChef на България и голямата награда от 100 000 лева.

Преди кулинарното състезание да навлезе в същинската си фаза и да разберем кои кандидати ще се вихрят в кухнята, в рубриката Master Зона по радио N-JOY поканихме няколко бивши участници, които да ни разкрият какво на практика е да "скочиш във врялата вода".

Лора Капустина, финалистката от сезон 5 MasterChef България, разговаря с водещата на шоуто "От 10 до 2 с Нейа", и й разкри своите лични и професионални планове.

Красивата сладкарка разказа, че не спира да работи и да се движи в посоката, която винаги е следвала. Блогърката, продължава да показва сладките изкушения, които приготвя, и не спира да развива уменията си в заснемането им, за да вдъхновява хората да развихрят въображението и творчеството си в сферата на сладкиите и десертите. 

В личен план Лора оповести, че наскоро се е сгодила и като жена, която вярва във брака е много щастлива и развълнувана да тръгне по този път с човека, когото наистина обича.

Лора пожела на новите участници повече спокойствие и да не забравят да се насладят на времето си в MasterChef.

Ключови думи: